Dogal olsun diyip pisman olanlar

nerminis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
705
758
23
Her gun aynaya bakip dogal olsun dedigim gune geri donmek istiyorum. Doktorlarin dogallik anlayisi kesinlikle yanlis. Bana gore dogal burun hafif kalkik, kemeri ne cok var ne cok oyulmus normal insan burnudur. Ama su an dogal adi altinda kemikli ve dusuk bir burnum var. Doktor diyor ki her gidisimde kimse bu burnun estetik oldugunu anlamaz... tamam ben de anlamasin isterim zaten. Dogru yapilan estetik anlasilmayan estetiktir zaten. Ama beni onceden taniyanlar da anlamiyor...

Gerci obur turlu de cok yapay yaparlar.

Ortalari yok bence. Siz ne dusunuyorsunuz. Var mi dogal olsun demeseydim keske diyen.

Merhaba bende doğal isteyip pişman oldum doğal diyip orjinal burnumla aynı yapması uzunluğu falan aynı yaptı bencede doğal yapaydan uzak ama orijinal burunda olmayandır

Merhaba bende doğal isteyip pişman oldum doğal diyip orjinal burnumla aynı yapması uzunluğu falan aynı yaptı bencede doğal yapaydan uzak ama orijinal burunda olmayandır
EVet, doktorlarin dogal anlayisi bu maalesef. Sanirim cok goze batan yerleri duzeltip geciyorlar. minimal mudahale. Revizyonunda iyi sanslar canim simdiden

Ben! (Biliyorsun özelden konuşmuştuk seninle )bende tutturdum doğal olsun diye
Aslında eski burnumla çok fark var ama yinede uzun geliyor burnum bir tık daha küçük olabilirdi biraz daha kibar olabilirdi
Benim doktor beğenmediğin yeri düzeltiriz dıyo ama korkuyorum daha kötü olacak diye

Ben! (Biliyorsun özelden konuşmuştuk seninle )bende tutturdum doğal olsun diye
Aslında eski burnumla çok fark var ama yinede uzun geliyor burnum bir tık daha küçük olabilirdi biraz daha kibar olabilirdi
Benim doktor beğenmediğin yeri düzeltiriz dıyo ama korkuyorum daha kötü olacak diye
evet canim biliyorum. Benim de eski burnumla cok farkim var ama yeterli bi sonuc olmadi. Evet asiri dusuktu burnum. Ama su anda da dusuk biliyosun.
Ben de konusucam bu randevuda bakalim ne diyecek ama benimki harika oldu diyor beni her gordugunde. Ben de bunun ustune bi sey diyemiyorum pasif kaliyorum.

evet canim biliyorum. Benim de eski burnumla cok farkim var ama yeterli bi sonuc olmadi. Evet asiri dusuktu burnum. Ama su anda da dusuk biliyosun.
Ben de konusucam bu randevuda bakalim ne diyecek ama benimki harika oldu diyor beni her gordugunde. Ben de bunun ustune bi sey diyemiyorum pasif kaliyorum.
Evet maalesef doktorların taktığıdır bu
Ama sen yinede şikayetini anlat beğenmediklerini söyle
Belki bir öneriyle gelir doktorun
Belkı burun ucunu biraz kaldırabilir
Küçük bir işlem yaparak
Benim bir kaç ay sonra kemerımı törpü yapacak ve burun içi kıkırdaki traşlıyacak
ucu tamamen ödem dıyor bana küçülmese
Orayada müdahale ederiz dıyo ama işte insan korkuyor

Aynı doktora olmam önce dediğiyle durmadı lafından döndü kısaltmam dedi başka doktora olucam o yaparım dedi hiç bulaşmasaydım diyorum bu işe yapamadığı işinde. Arkasında. Durmuyolar

Ben basta pisman oldum cünkü burnum kocaman gözüküyodu. Patates gibi... Neyseki sisliktenmis. Revizyonda daha cok sislik oluyomus. Su an dogal istedigime hic pisman degilim. Birileriyle görüstügümde bazen hemen burnundaki estetik dikkatimi cekiyo. Benimki de eskiden öyleydi. Su an ben söylemeden anlasilacak gibi degil. O yüzden cok mutluyum.

Bence mükemmel bir burundansa yüze uyan bir burun daha önemli. Mesela bazen burnu kaldiriyolar ve dudak mesafesi cok aciliyo, yüzün orantisi kayboluyo. Veya kemeri dümdüz törpüleyince burun önden cok kalinlasiyo vs..

Back
X