Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç Rengimi Kim Bilir

bestnur

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
194
570
303
Sakarya
Kızlar merhaba, yıllardır saç boyayan, boyatan biri olarak çok sıkıldım. Kendi saç rengime dönmek istiyorum artık :) şu anki saç rengim aslında doğal açık bir ton, küllü sarı üstüne izlanda sarı boyayıp akması sonucunda elde ettim. Sadece artık açık renkten sıkıldım, kendi saç rengimin fotosunu yüklüyorum. Bana rengimi ve önereceğiniz boyaları bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 138
Yok mu bilen biri:( kahverengiye boyasam, senin saçın kestane diyenler var bu haftasonu boyayacağım biri bana yardım etsin :(

Benim rengime çok yakın. Küllü kumral 7.1 olabilir. Uçlarındaki boya mı?

Eğer saçların kumral, kahve tonlarındaysa yani orta koyuluktaysa saç renklerinden anlamayanlar kestane derler genelde. Klasiktir kestane. :KK48: Saç boyalarında kestane olarak geçen renkler genelde koyu kahve ve kahve rengine eşdeğerdir. Kızıl kahvelere de kestane denir. Kestanenin kesin bir numaralandırılması yok anlayacağın. :KK48:

Ama senin saç rengin kesinlikle 5 numaradan açık bir renk ve küllü yansımaları var.

Benim tavsiyem; boyama. Ben de yıllarca boyadım, annem boyama senin saçların çok güzel bir renk diye yalvarırdı resmen. Yeni yeni bırakıyorum boyamayı. Sarı hariç her rengi denedim. Şimdi amacım doğal rengimi papatya suyu ve türevleriyle açmak.
Ben boyamadığım için boyama demiyorum gerçekten boyama. Doğal saç daha revaçta artık. Moda anlamında değil, insanlar artık kimyasalların zararlarını anladılar, doğallığa yöneliyorlar. Açıkçası genç kızlara en çok yakıştırdığım şey uzun doğal renginde saçlar.

Ben bunları yazdıktan sonra farkettim kusura bakma sen demişsin zaten doğalıma döneceğim diye. Bırak boyamayı uçları fena değil. Boyasan da doğal rengini tutturamazsın zaten, kesinlikle akıp turunculaşır.

Benim rengime çok yakın. Küllü kumral 7.1 olabilir. Uçlarındaki boya mı?

Eğer saçların kumral, kahve tonlarındaysa yani orta koyuluktaysa saç renklerinden anlamayanlar kestane derler genelde. Klasiktir kestane. :KK48: Saç boyalarında kestane olarak geçen renkler genelde koyu kahve ve kahve rengine eşdeğerdir. Kızıl kahvelere de kestane denir. Kestanenin kesin bir numaralandırılması yok anlayacağın. :KK48:

Ama senin saç rengin kesinlikle 5 numaradan açık bir renk ve küllü yansımaları var.

Benim tavsiyem; boyama. Ben de yıllarca boyadım, annem boyama senin saçların çok güzel bir renk diye yalvarırdı resmen. Yeni yeni bırakıyorum boyamayı. Sarı hariç her rengi denedim. Şimdi amacım doğal rengimi papatya suyu ve türevleriyle açmak.
Ben boyamadığım için boyama demiyorum gerçekten boyama. Doğal saç daha revaçta artık. Moda anlamında değil, insanlar artık kimyasalların zararlarını anladılar, doğallığa yöneliyorlar. Açıkçası genç kızlara en çok yakıştırdığım şey uzun doğal renginde saçlar.

Ben bunları yazdıktan sonra farkettim kusura bakma sen demişsin zaten doğalıma döneceğim diye. Bırak boyamayı uçları fena değil. Boyasan da doğal rengini tutturamazsın zaten, kesinlikle akıp turunculaşır.

Canım evet amacım doğalıma dönmek, son kez boyatıp diplerimin eşitlenmesi amacım, en azından yakın renk olması :( çünkü dipleri çıkınca çok komik duruyor açık tonlarda, saçımın bir rengini daha ekliyorum tam anlatabilmek için, ama araştırmalarıma göre 5 benim için koyu, ben de anladım. Üstteki yüklediğim fotoğrafta diplerim orjinal, uçlarım ise karma, çünkü benim kendi saçımda da ara ara açıklar oluyor :) alttaki fotoğrafımda tam olarak durum belli :) sanırım yoğun kumral, koyu kumral ideal olacak :)

Eklentiler

• 10620985_10152428066551725_1422352712_n.webp
    10620985_10152428066551725_1422352712_n.webp
    3 KB · Görüntüleme: 113
Back
X