Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saç rengine dönüş

toffeekaramel

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
3
2
16
29
Merhaba kızlar;
Doğal saçımdaki balyajlardan kurtulmak için tum saçımı koyu kumrala boyattım. Kendi saçım da zaten kumral renkte. Dibim umarım çıkarken çok fark belli olmadan çıkar ve saçım uzar. Bu süreci de sizinle paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda benim gibi doğal saça dönmek isteyen varsa dibimiz uzamasına rağmen umursamadan uzatalım gitsin birbirimize destek olalım istiyorum. Hem birbirimizi motive de etmiş oluruz

Şubat ayından beri doğala dönme mücadelesi veriyorum. İki ayda bir kestirdim saçlarımı. Şuan durum böyle. Sanırım tamamen doğala ancak 1 seneye döneceğim. Ama sabredersem başaracağım biliyorum
Bu arada en güzel renk doğal renkmis ben bunu anladım pasparlak ve yumuşacık, yaşasın doğal saçlar

Eklentiler

• IMG_20191220_015441.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 76
Benimde yaklaşık 1 sene olacak, doğala dönmeye calisiyorum, baya da ilerledim, kendi saçım açık kumral, uçlar ombre sarı, bende sürekli kestiriyorum uçlardan ama daha tamamen boyanın bitmesine vaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…