Doğal siklus ile dondurulmuş embryo transfer tarihi

Sh3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
6
1
1
29
Arkadaşlar merhaba. bu ay dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olacağım. Doğal siklus ile. Yani ilaç kullanmıyorum. Bu şekilde transfer olan var mı? Adetin Kaçıncı günü transfer oldunuz? Herkeste tarihin farklı olduğunu biliyorum aşağı yukarı soruyorum. Şuan adetimin 13. Günündeyim

Merhaba benim ilk deneme negatif olunca bu sefer doğal denicez.doktor yumurtlamadan sonra çatladıktan sonra transfer olucanı söyledi.yani kendi döngüme göre ayarlıcak.sizinde mi ilk denemem başarısız olunca denemek istedi doktor

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sizin de tedaviniz. Benim ilk denemem. Ama düzenli adet görüyorum bu nedenle ilaç vermek istemiyoruz dediler. Bebeğin tutunma ihtimalini arttırmak içinmiş sanırım. Benim bugün adetimin 14. Günü. Siz kaçıncı gündesiniz

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sizin de tedaviniz. Benim ilk denemem. Ama düzenli adet görüyorum bu nedenle ilaç vermek istemiyoruz dediler. Bebeğin tutunma ihtimalini arttırmak içinmiş sanırım. Benim bugün adetimin 14. Günü. Siz kaçıncı gündesiniz
10 . Gününde çağırdılar kontroller başlıcak .hangi günde yaparlar transferi bilmiyorum ama .benimde düzenliydi ama yinede ilaç kullandım keşke ilkinde doğal deneselermiş

Merhaba! Oldunuz mu transfer olumlu sonuçlanmıştır inşallah .benim ertelediler bi ay daha beklicem.

Merhaba! Oldunuz mu transfer olumlu sonuçlanmıştır inşallah .benim ertelediler bi ay daha beklicem.
Merhaba benimde 1 ay ertelendi malesef. Doğal süreç olduğu için rahim istediğimiz şekle gelmedi dediler. Bi sonraki adet ilaçlı yapalım dediler. Ancak adetim 10 gün gecikti. Normalde hiç böyle olmazdı gebelik yok. 4 gündür tarlusal içiyorum bakalım ne zaman gelecek. Heyecanla qdetimi bekliyorum

Stres yapmış olabilirsiniz belki de ondan geçikmiştir. Benimde hep düzenli olurdu ama ilk transfer olumsuz geçti ondan sonra bozuldu sanırım .bende aynen adeti bekliyorum rahmin durumuna göre doğal olcak.bu süreçte rahat olmak lazım sanırım ama ben çok stres yapıyorum.inş ikimizinde güzel sonuçlanır 💙

Back
X