• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal siklus ile ikinci transfer

Aydaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
18
Kızlar aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım toplam 12 tane yumurta toplandı ama elde kalan beşinci güne ulaşan üç adet yumurtam kaldı ilki taze transfer yapıldı fakat olumsuz oldu şimdi ikinci transferime hazırlanıyorum doktorum doğal siklus ile ilerleyelim dedi şu an adetten sonra yani adet ile beraber bugün 10. günüm bu şekilde tedavi gören bana süreci biraz anlatabilir mi çatlamayı mı bekliyoruz şu an çatladıktan sonra ne kadar süre içerisinde transfer yapacak gibi şeyler

Merhaba ben pkos olduğum için yumurtayı femara ile büyüttük. Çatlatma iğnesi ile catlattik catlatmanin 5.gunu transfer oldum.tuttu çok şükür

Merhaba ben pkos olduğum için yumurtayı femara ile büyüttük. Çatlatma iğnesi ile catlattik catlatmanin 5.gunu transfer oldum.tuttu çok şükür
merhaba bende e2 yüksek çıktığı için doğal siklus dedi ama büyüyen yumurtam yoktu o yüzden ertelendi transferim. opu sonrası hormonların düzelmemiş olabilir dedi doktor. birden ben 1. reglime 8 gün gecikmiştim. ama bana femara falan önermedi

merhaba bende e2 yüksek çıktığı için doğal siklus dedi ama büyüyen yumurtam yoktu o yüzden ertelendi transferim. opu sonrası hormonların düzelmemiş olabilir dedi doktor. birden ben 1. reglime 8 gün gecikmiştim. ama bana femara falan önermedi
Ben pkosum bazen yeterince büyümüyor o yüzden femara yada klomen kullanalım sonrada ovitrelle ile catlatalim.dedi. klomen bende kist yapıyor diye femara istedim.5 gün kullandım biraz zor büyüdü hatta iptal olacaktı nerdeyse transfer.normalde 19.gun yapılır benim 23.gune kaldı çok şükür varmış bir hayir

Kaç olmalıymış e2

Ben pkosum bazen yeterince büyümüyor o yüzden femara yada klomen kullanalım sonrada ovitrelle ile catlatalim.dedi. klomen bende kist yapıyor diye femara istedim.5 gün kullandım biraz zor büyüdü hatta iptal olacaktı nerdeyse transfer.normalde 19.gun yapılır benim 23.gune kaldı çok şükür varmış bir hayir
bende miyom var ama rahim duvarım 10mm güzel kalınlaşmıştı estoferm de miyomları etkiler diye kullanmadım o da zaten yumurtaya etki etmiyormuş ama bana neden klomen veya femara vermedi doktor ona aklım takıldı

Benim şuan 85 e2 transfere engel mi
miyomleriniz yoksa sorun olmaz herhalde yani kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama östorojen de rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor aslında iyi bişey dediğim gibi bende miyomlerden dolayı başlamadı

miyomleriniz yoksa sorun olmaz herhalde yani kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama östorojen de rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor aslında iyi bişey dediğim gibi bende miyomlerden dolayı başlamadı
Yok bende ama transfere sorun olmaz sanırım ya normal diye duydum

Adetle beraber 13.gun cumartesi transfer

Merhaba e2 kaç çıktı

Valla bilmiyorum artık da dün transfer oldum

Back
X