- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ya bakın bunu ben de hatırladım çocukluğumda tüp kullandığımız zamanlarda yapardı annem.Ben çok korkarım böyle şeylerden, bir kere bir tanıdığımız el süpürgesiyle havayı süpürür gibi dışarı doğru yavaşça süpürmek gerekir demişti ama emin değilim. Bence hiç riske girmeyin derim Allah korusun bir şey olur. Eğer yattığınız odada koku yoksa bir problem olacağını düşünmüyorum ama evi havalandıramıyorsanız bile mutlaka o yangın merdiveni tarafını açık bırakın ve bence ayakta kalın bütün gece. Allah korusun bi şey olursa farkedemezsiniz bile... Bence elektriği de indirin şartelden
Ya ne demezsiniz. Tamamen silinmiş o an aklımdan. O anı hiç yaşamamış gibiyim emin olun.Hıc unutulacak bırsey degıl. Sakın onemsemezlık etmeyin
Zehri ayrı, bomba etkisi ayrı Allah korusun
Gaz bi de sinsi. Anlamadan etkiler Allah korusun. Sabah hemen gelirler. Sakın unutmayınYa ne demezsiniz. Tamamen silinmiş o an aklımdan. O anı hiç yaşamamış gibiyim emin olun.
Yatak odamız mutfağa en uzak oda. Zaten antrelerde de koku yok sadece mutfakta vardı.Evi güzelce havalandırdınız mı? Ve bebeğinizin olduğu odada koku var mıydı?
Eğer güzelce camları karşılıklı açıp evde cereyan yaptırdıysanız koku dışarı çıkar zaten, evin havası da temizlenir. Bebeğinizin kokudan etkilendiğini, o havayı içine çektiğini düşünüyorsanız ne olur ne olmaz bir doktora görünün derim ben. Ama yok onun olduğu odada sıkıntı yok diyorsanız ve yoğurt yiyebilecek yaştaysa küçük bi kase yoğurt yedirin kuzucuğa.
Eşim zaten yarın halledecekti. Bu korku bana yeter vallahi.Gaz bi de sinsi. Anlamadan etkiler Allah korusun. Sabah hemen gelirler. Sakın unutmayın
Yatak odamız mutfağa en uzak oda. Zaten antrelerde de koku yok sadece mutfakta vardı.
Şimdi kalkıp tekrar kolaçan edeceğim. Şimdi emdi uyudu tekrar. Ben gisip yiyeyim bir yoğurt
Kapatılan balkonda kaldı baca. Orda ce 2 tane menfez deliği var.Baca içeride kaldı ve eve mi doldu kokusu, tam anlayamadım ben?
K.validem aymı apartmanda. Haklısınız hiö aklıma gelmemiştiSaat biraz geç oldu ama apartmanda samimi olduğunuz bir komşunuz varsa ondan 5 dk size uğramasını rica edebilirsiniz. Siz evin içinde olduğunuz için kokuya duyarsızlaşmış olabilirsiniz ama dışarıdan gelen biri daha net anlar.
Anladım, tehlikeli bir durum tabi. Camları açın iyice havalansin ev. Siz de uyumayip ev ahalisinin nefeslerini ara ara kontrol edeceksiniz artık yapacak bir şey yok.Kapatılan balkonda kaldı baca. Orda ce 2 tane menfez deliği var.
Koku çıkmış bayağı. K.validemi çağırdım bir arkadaş önerdi burdan onlar hiç koku almadılar.Büyük dikkatsizlik olmuş. Elektriği kapatmalısınız bence. Eğer koku hala varsa patlama vs. olabilir. Sabah da durumu söyleyin gelen insanlara ona göre ölçüm filan yaparlar içeride.
Koku çıkmış bayağı. K.validemi çağırdım bir arkadaş önerdi burdan onlar hiç koku almadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?