Doğalgazı olanlar bakabilirmi?

Tatlım boru camdan cıkmaz , camı delecekler ve havalandırma olarak kullanılacak ayrıca o olmadan doğalgazınız kontrol sırasında farkedilip kullanıma açılmaz. doğal gaz bacaları duvardan çıkmaktadır.

Bazı evlerde delikler görüyorum pencere kenarlarında sanırım mütahitleri önceden koymuş doğalgaz boru deliğini. Ama bizimkinde yok. Kombi yeri var. 2 vidası var.Oraya takılır. Acaba baca yoksa duvarı delseler olurmu ki? Off sıkıntı yaptım kendime.İnş senin dedğin gibidir. Eğer olmazsa da dünyanın parasını verdiğim ve çooook severek aldığım ve sadece 6 ay kullandığım perdelerime veda etmek zorundayım. Büyük ihtimal ip perde alırım içim kanaya kanaya.Eşimde bu duruma canı sıkılacak. Fuzuli masraf çıkacak

Bazı evlerde delikler görüyorum pencere kenarlarında sanırım mütahitleri önceden koymuş doğalgaz boru deliğini. Ama bizimkinde yok. Kombi yeri var. 2 vidası var.Oraya takılır. Acaba baca yoksa duvarı delseler olurmu ki? Off sıkıntı yaptım kendime.İnş senin dedğin gibidir. Eğer olmazsa da dünyanın parasını verdiğim ve çooook severek aldığım ve sadece 6 ay kullandığım perdelerime veda etmek zorundayım. Büyük ihtimal ip perde alırım içim kanaya kanaya.Eşimde bu duruma canı sıkılacak. Fuzuli masraf çıkacak

Kombinizi nereye monte ettiler acaba? Benim arkadaşımda pencereye monte ettirmişti perdeyi...

Eki Görüntüle 469535

Bu tarz perde seçti pencereye sabitledi borunun çıkması için delik açtırdı ve borunun altından geçirebilmek için borunun arka kısmında kalan yere cırt diktirdi...

kombi neden balkona konmasınki. bizim burda çoğu kişinin balkonda. annemin de benim evimde de öyle. balkona koyup üzerini dolapla kaplıyorsun. benim evim kira yeni ev ve mütahit öyle yapmış.bence müsaitse öyle yapın. hem kalabalık yapmaz kmbi orta yerde. cam konusunda yorum yapamıcam fikrim yok

anlaştığınız doğalgaz firmasına önceden söyleyin camdan geçirmesinler doğalgaz borusunu
bir usta gelir duvara delik açar perdeyi engellemez boru
ama sizin önceden haber vermeniz lazım
kombiyi takmaya geldiklerinde söylerseniz yapamayabilirler

Of ya o kadar okuyan var ama cevap veren yok. Doğalgazı olan sadece bi kaç kişi mi var yanii? İçime sıkıntı ettim balkona koyarım diyodum ama o da olmazmış çünkü kapalı balkon olmak zorundaymış. 1 ay sonra yaptırcaz ama çok taktım nasıl dayanırım o güne kadar? :(

Neden kapalı balkon olmalıymış?
Balkonu kapalı olmayıp kombi koyan çok var..
Kız kardeşim evine geçen yıl taşındı, yeni bina, kapalı balkon yok ve bütün kombiler balkonda.
Kardan yağmurdan etkilenmesin diye PVC dolap yaptılar.
Bahane mi yapıyorlar acaba?

Son düzenleme:
Neden kapalı balkon olmalıymış?
Balkonu kapalı olmayıp kombi koyan çok var..
Kız kardeşim evine geçen yıl taşındı, yeni bina, kapalı balkon yok ve bütün kombiler balkonda.
Kardan yağmurdan etkilenmesin diye PVC dolap yaptılar.
Bahane mi yapıyorlar acaba?

İnternetten araştırdığım kadarıyla açık balkonda olmazmış ama üstüne pvc dolap olursa olurmu bilmiyorum. Sorucam. O zaman öyle yaparım. Mutfakta uygun bir yerde kombi koyacak yeride var. Hemen pencerenin yanı. Ama ordada böyle sorun çıkıyor. Balkona koydurursakta borular bayağı uzayacak balkona kadar boru görüntüsü olacak (şu ince siyah boruları bide 2 tane daha geçecekmiş)

İnternetten araştırdığım kadarıyla açık balkonda olmazmış ama üstüne pvc dolap olursa olurmu bilmiyorum. Sorucam. O zaman öyle yaparım. Mutfakta uygun bir yerde kombi koyacak yeride var. Hemen pencerenin yanı. Ama ordada böyle sorun çıkıyor. Balkona koydurursakta borular bayağı uzayacak balkona kadar boru görüntüsü olacak (şu ince siyah boruları bide 2 tane daha geçecekmiş)
Benim kombim de mutfakta.
Boru çıkışı için duvara delik açıldı, pencerede de havalandırma değili var.
O zaman usta çağırın çıkış için duvarı uygun hale getirsin.
Kombiciler siz bir şey söylemezseniz yapmazlar.

Back
X