Dogan Hastanesi Serdar beye giden bilen var mi?

britney1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
20
1
38
Merhaba herkese.

Riskli gebelik yasiyorum ve Avcilar yakininda iyi bir doktor hastane bulamadim. Kafam cok karisti ve korkuyorum. Bir tavsiye uzerine Dogan
Hastanesi Serdar Kayin a gitmeye karar verdim. Bilen duyan giden birileri daha varsa yorum almak istiyorum. Bir onceki doktorumdan hic memnun
kalmadim. Artik sabit bir yere gitmek istiyorum.. Dusuncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Koca forumda kimsenin bir fikri yok sanirim...

Serdar beye bi kez gittim tavsiye üzerine gitmiştim.bende ikiz bebeklerimi kaybetmiştim ve farklı sağlık problemleri vardı. Tavsiye üzerine gitmiştim özellikle riskli gebelikler içim önerdiler. Kendisi çok ilgli tecrübeli bir doktor.ben çok memnun kalmıştım.Bir daha hamile kalırsam kesinlikle ona gitmeyi düşünüyorum.

Bebeklerin için çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de buraya yazdıktan sonra denemek için Serdar beye gittim ve çok memnun kaldım devam ediyorum şuan. Gerçekten hem psikolojik olarak herşeyi konuşup açıklayan ve rahatlatan bir doktor, hem de ayrıntılı muayene ediyor. Tek sorun muayene ücretinin diğer hastanelere göre biraz yüksek olması. Bebeğim ve kendi sağlığım için paramı bir şekilde denkleştirip gidiyorum Allah nasip ederse doğum için de kendisine güveneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…