dogan ulu cd alanlar bilenler

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
ben dil bolumuyum ve matematigim sifir

bir kac aydir kenid kendime mat calisiyorum problemlere kadar geldim anliyorum gibi ama tabi bir konuyu anlasamda o konuyla ilgli cozemedigim sorular oluyo konu anlatimli kitaptan calisiyorum internetten ekol hoca videodersane yi dinliyorum kendimde soru bankasindan cozuyorum

alanlar memnun kalmis ben kararsiz kaldim acaba almali miyi internete de bir suru soru cozuyorlar dogan ulunun anlatimi disinda farki nedir cunku ben pegem konu anlatimli kitabindan calisinca da anliyorum benim galiba konuyla ilgili her turlu soruyu gormem gerekiyor mesela cozumunu daha once gorduum bir soruya benzeyen soru varsa onu bende yapiyorum ama gormediysem bir soru gorunce kaliyorum ole yani kafa calistramiyorum ben matematige kafam calismiyor iste dogan ulu da bol soru couyor diyorlar ustelik basit anlatimi varmis

bana bir fikir verebilir misniz

Doğan ulunun cdsini almayı tavsiye ederim. Anlatımı güzel akıcı ben aldım. Memnunum ama düzenli çalışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…