dogdugndan beri çapaktan kurtlamyoz yardm edn

hasezikt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
71
21
18
37
Alti aylik bir kizm var gözlerindki çapaklanmalar gecmedi dr gttm masaj önerdi ve damla verdi tam geciyor gbi oluyor tekrar baslyor ve halen devam edyor sizn bebegnzde bu sorunu yasadinz mi?ne yapabilrm yardm edin lütfn

damla ve masajı aksatmadan yapmanız gerekiyor. birde kullandığınız şampuan vb şeyler hassas ciltlere yakın olanından tercih edilmeli. sebamed kullanıyorum ben bebeğime iyi geliyor.
her ihtimale karşı göz doktoruna götürün bi tekrardan

Oğlumda 9 ayına kadar sürmüştü, masaja sabırla devam etmelisiniz. Geçmiş olsun.

anne sütüyle pansuman yapmanın iyi geldiğini duymuştum, araştırıp deneyebilirsiniz..

geçmiş olsun..

Benim oğlumdada olmuştu.
Dokltorumuzda bize kese masajı ve damlalr vermişti.Lakin onlarla geçmedi.
Rahmetli ananem soğumuş çay ile çapak işini çözdü.
Her bir gözünü ayrı paumukla soğuk çay kompresi yapın.Öabucak geçicektir.

Cok teskr edrm cnim bizede maşaj ve damlalar verdi doktor onu kullaniyorum ama cayida dnycem sevgiler

Oglumun gozude bu sekildeydi bir sure masaj yaptim gecmedi dr 1 yasa kadar surer dedi.sutumu gozunun pinatina dogru damlatip masaj yaptim gecti gercekten

Bizim de olmuştu. Damlalar ise yaramadı. Süt ve çay da ise yaramadi. Bıkmadan günde 4 kez 2 dk göz pinarindan aşağı doğru masaj yaptım geçti. Çoğu Bebekte yasina kadar bu problem geçmiş oluyormuş. Eğer yaşında geçmezse operasyon oluyormuş

Alti aylik bir kizm var gözlerindki çapaklanmalar gecmedi dr gttm masaj önerdi ve damla verdi tam geciyor gbi oluyor tekrar baslyor ve halen devam edyor sizn bebegnzde bu sorunu yasadinz mi?ne yapabilrm yardm edin lütfn
düzenli masaj ve damla geçiriyor.oğlumdada vardı bebekken.sürekli masaj yarptık .geçti, gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…