Doğmamış bebeğe don biçmek... KV.

Cok cok haklisiniz ama konusamamamin egitimimle alakasi yok, tamamen mizac meselesi.
Suratina lap diye cevap veremiyorum, olay esnasinda bi tuyme yolu bulup tuyuyorum galiba dogru anlattim simdi.:KK30:

ama bunu soylemem lazim cok haklisiniz, konuyu tekrar acinca soyleyecegim insallah,,:KK62:

Az ye de kendin öde de. Senin de bütün derdin atansam da kayınvalideciğimi emekli etsemdi zaten. Nasıl böyle açık açık isteyebiliyor şaşıyorum.

Eşimin haberi yok, onun yanında ağzını açmıyor. Beni yalnız buldu mu ya da telefonda konuşurken kurdu bu cümleleri.

Eşim kaynımın olayında çok kızdı. Parayla mı bakacaksın torununa diye.
Sen bizimkine de parayla bakmaya kalkarsın dedi.
Bende direk daldım, bizim bakıma ihtiyacımız yok, ben bakarım çalışmıyorum dedim.

Ama kadın kafayı bozdu bu sigortalılıkla.
Aynen bozmuş sizi de en zayıf halka seçmiş. kvnin sigortasını ödemek için mi atanıyorsunuz hayret birşey. Ama tabi atanmadan söylemeyin. Atandığınızda konu açacaktır anne ben sana böyle bir söz vermedim sen sürekli söyleyip durdun seni üzmemek için ters birşey söylemedim ama ödeyemem daha bir evimiz bile yok diyip kestirip ayın.

Kizlar...

Yillarimi heba ettim okuma ugruna, aranizdaki bir cok kisi gibi.

Ve oyle lanetimsi bir bolum okudum ki atamasi cok az. Devlete atanma takintim yuzunden yillarimi kpssye verdim. Bu eylülde atanabilme ihtimalim yüksek gözüküyor.

Kv ve don biçmek bunun neresinde diyeceksiniz?

Kv diyor ki ( ki bunu 3 yil icinde en az 4-5 kez soyledi ).
"atanirsan benim sigorta parami yatirirsin,
senden umutluyum benim sigorta parami yatirirsin,
insallah bu yil olur, benim sigorta param da odenmeye baslanir... "

Yahu agzımı açıp yatıramam kusura bakma diyemiyorum ya :kızgın:

Kadın da üç yıldır bitmez tükenmez şekilde sürekli dilinde...

Ya gün gelir atanırsam her ay 600 tl ben nasıl ödeyeyimmm??? Hem de bir yıl değil üç yıl değil beş yıl değil...

Daha bir evimiz bile yokken, ikinci kira mı ödeyeyim??

Bu arada kvm, kaynımın çocuğuna yani kendi torununa bakmak için sigortasının ödenmesini şart koştu. Kaynım kabul etti
Bazı sebeplerden dolayı gerçekleşmedi gerçi.:deli:

Allahımm nasıl bi şeyin içine düştüm.:bicak:
çocuğa bakma karşılığında yapılabilir.

Back
X