- Konu Sahibi kelebekcik
canım hamile falan olsan anlıycam haklısın üzülmekte diycem..ama ortada bişey yok...boşuna üzülmüşsün bence kafana takmaya değmez...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar..aslında pek büyütülcek bi şey değil ma sormak istedim..dün kayınvalidemi aradım kadir gecesi için..teşekkür etti ve hemen ardından X yengenler (abisinin eşi yani gelinleri) kızlarına gittiler..(kızı uzakta ve hamile)neden gittiler biliyo musun dedi..neden anne dedim..bebek odası alcaklar dedi bebek odasını kız tarafı!! alır dedi..(bahsettiği kişide bi hayli zengin)ne güzel anne durumları iyi almaları normal dedim..ama çok bozuldum..yok canım durum kötü olsada kız tarafı alır bebek odasını dedi..bu arada ben hamile falan değilim daha 2 aylık evliyim..ve bu süreçte kayınvalideme bi çok konuda kırıldım ama asla kırıcı olmadım..eşim tavrını sert bi şekilde belli etti bi süre ne aradı ne sordu ne de evlerine gitti..ben hep yapıcı olmaya çalıştım ve eşimi sakinleştirdim..dün bu olaydan kısa süre sonra eşim geldi..ona anlatırken dayanamadım ağladım..tahminimden daha fazla sinirlendi aramaya kalktı artık çok ağar konuşçam dedi 2 kez teli elinden aldım..ama ben yine de kayınvalideme bi şey demedim..arkadaşlar benm anlamadığım artık kız tarafı erkek tarafı kalmadı..kim elinden ne geliyosa yapar..ayrıca kayınvalidemin deyişiyle bebek odasını kız tarafı alır diye bi şey ben ve ailem ilk kez duyuyoruz..sizin bu konuyla ilgili görüşünüz nedir?kimseye anlatamıyorum ve akıl almaya ihtiyacım var..
ben sana bişey anlatıyımda gül.bak hem moralinde bozukmuş iyi gelir:))).....biz eşimle 4 sene konuştuk ama sadece telefonda görüşüyoduk.yüzyüze gelince konuşamıyoduk.neyse nişanlandık ev yerleştirilecek.ben 1 kamyon eşya çeyiz götürdüm.kamyonun kapısı zor kapanıyodu gerisini sen düşün..benim eşim tek çocuk ve okadar ballandıra ballandıra anlattılarki şöyle olur böyle olur diye.bende enaz benimki kadar çeyiz yapmıştır kaynanam dedim.ne de olsa tek çocuk eşim.ilk başta onların eşyası gitti eve sonra bizim evdekiler gitti.arabadan indik.ablamla ben hemen odaları aramaya başladık nerde eşyalar diye.merak ettik açıkçası ne çeyiz var diye.1 tane koli vardı sadece.oda nasıl hafif:))).ablamla yüzyüze baktık ne bu diye.açmadık ama.neyse benim eşyalar seriliyo.kaynanam koliyi açmış içindekileri gösterdi.ŞOK ŞOK ŞOK1 TANE TÜPTeN GELEN PROMOSYON BORCAM 1 TANE 1 LİRALIK NAYLON ŞAMDAN. 1 TANEDE KARDEŞİME VERİLMESİ İÇİN KONAN KARTAL HEYKELİ........ben çılgına döndüm.1 tane çocuğu var ve hiçbir eşya almamış çeyiz olarak.fırın çamaşır makinesi buzdolabı salon takımı ve oturma grubu haricinde 1 çöp almadılar.ya sabır dedim.sabah akşam oturup ağlıyodum.elimden hiçbişey gelmiyodu.neyse düğün olacak hiçbir allahın kulu gelip demiyoki gel kızım siz evde ne yiyeceksiniz dolabınıza bişeyler alıp koyalım...anneme dedim maaşımı aldım bi pazara gidelim bişeyler alalım diye.tüm dolabı doldurduk.her eşyayı aldık falan.düğün oldu ama bizim evde yıkanacağımız şofben yok.eşim normal çeşme suyuyla banyo yaptı bende küçük tüpte su ısıtıp yıkandım.....aradan 6 ay geçti ve hamile olduğumu öğrendik.yine bi atmalar tutmalar.şunu alırız bunu yaparız.öreriz dikeriz giydiririz falan demeye...doğum yaklaştı.ablam çocuğun odasını halletti.içinin eşyalarını falan benim ailem aldı.kayınvalidemler hiç seslerini çıkarmadılar.ilk bebeğin her eşyası kız tarafına aitmiş.onun için seslerini çıkarmadılar.bana gelince herşey kız tarafına ait oldu ama onlardan başka biri evlenince herşeyi oğlan tarafı yaptı.....anlayacağın bize gelince öyle,onlara gelince öyle değil...takma kafanı sen.üzüldüğün yanına kar kalır.