Doğru adam nerede?

cizdirikcipatates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
38
18
88
İlk sevgilim tarafından aldatıldım. Şuan nişanlı ve evlenmek üzere. Ondan sonra birini sevdim o da onunla birlikte olmazsam ilişkiye başlayamayacağını söyledi. Başlamadan bitti. Yakın zaman önce de sevdiğim çocuğun arkadaşıma yakın olmak için benimle birlikte olduğunu öğrendim. Uzun zamandır bunların da etkisiyle kimseye bişey hissedemiyordum. Güven zaten başlı başına bi mesele. 1 hafta önce kuzenimin arkadaşıyla tanıştık. Gece 3'e kadar muhabbet etmeler falan... Aşırı etkilendim, ki o da etkilendiğini itiraf etti. Herşeyiyle tam istediğim biri. İşte bu sefer oldu! derken, gelin görün ki bugün bana bi yalan söyledi, yakaladım! Kime güveneceğiz ya, nerde bu doğru adam diye düşünmeden edemiyor insan. Benim güven problemimi aşmam mı lazım, yoksa tüm erkekler aynı değil de bana denk gelenler mi arızalı?

Şimdi artık hemen "birlikte olalım" diyebiliyorlar demek. Çok enteresan. Eskiden yıllarca çıkılıyordu hiç böyle bir talep gelmiyordu. Güven konusunda çok haklısın. Ama bu sadece erkekler için söz konusu değil. İyi insan bulmak zorlaştı.

Gerçekten aynı şeyi düşünmüşüz okuyunca yok artık dedim ne demek benimle birlikte olmazsan ilişkiye başlayamayız.Biz nasıl iğrenç bir toplum olduk böyle :KK20:

İlk sevgilim tarafından aldatıldım. Şuan nişanlı ve evlenmek üzere. Ondan sonra birini sevdim o da onunla birlikte olmazsam ilişkiye başlayamayacağını söyledi. Başlamadan bitti. Yakın zaman önce de sevdiğim çocuğun arkadaşıma yakın olmak için benimle birlikte olduğunu öğrendim. Uzun zamandır bunların da etkisiyle kimseye bişey hissedemiyordum. Güven zaten başlı başına bi mesele. 1 hafta önce kuzenimin arkadaşıyla tanıştık. Gece 3'e kadar muhabbet etmeler falan... Aşırı etkilendim, ki o da etkilendiğini itiraf etti. Herşeyiyle tam istediğim biri. İşte bu sefer oldu! derken, gelin görün ki bugün bana bi yalan söyledi, yakaladım! Kime güveneceğiz ya, nerde bu doğru adam diye düşünmeden edemiyor insan. Benim güven problemimi aşmam mı lazım, yoksa tüm erkekler aynı değil de bana denk gelenler mi arızalı?

Ah bir bilsem diycem de ...:KK53:

Dort dörtlük insan bulamazsın, yanı bence yoktur mutlaka bir yani ters düşüyor. Bende ilk evliliğimde aldatıldım, su an ki ile farklı sorunlar ama yine de Allah onu basımdan eksik etmesin bin tane iyi yanı var. Ölçüp tartmak lazım, ama yalan da kolay degil.

Dogru insan beklemedigin zmaan karsina cikan kisidir. İlla bir sevgilim olsun deyip her onune geleni sevgili yapinca boyle oluyor.

Yazık gı alıver koltuğun ucundan yanına ..vazoyu niye attın ki hem

Deprem oldu burada iki saat kadar once korktum bende, esim de biraz once de masayi sallayip deprem oluyoooo diye bagirdi guya saka yapiyo vazoyu firlattim kafasina . Gelmedi Allahtan ama oyle saka mi olur dursun orda ceksin cezasini :P

Ayni dertten muzdaribim canim.bu konuyu sabaha kadar konusabilirim. Yasanmisliklar da etkiliyor insanin gelecegini. Zaman zaman benim de karsima senin karsina cikanlardan cikti. Millet nasilda birbirini hunharca seviyor.

hadi insanlar birilerine asik oluyor birbirlerine nasil asik oluyorlar lan bunu sorguluyorum ara ara.

Ve not : size boylesi denk gelmedi bunlar geneli tuhaf tutlu turlu huylari var surpriz yumurtaaaa....insana hayatin manasini sorgulatiyor ben ne hata yaptimda denk geldi diye ilgilenmeyiniz dogru kisi sizi gelir bulur sSems hz bir sozu
Eger Allah seni bana yazdiysa benden kacarin yok ama kader seni aldiysa aglamaya luzum yok

Back
X