• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru adım nedir?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizi ve oğlunjzu o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemşireyim bende gönüllü olarak gittim. Başvuru sürecimde sorumlu hemşirem gitmiyim diye elinden geleni yaptı. Çok şükür gittim ama bu seferde ne zamn dönğyosun diye beni ariyip darlıyordu. Sonra görev sürem bitti döndüm. Dönüş sonrası ilk çalıştığım gün resmen bana gğn boyu mobbing yaptı insan bi gurur duydum der tebrik eder ama yok bide iyice üstğme gelip olmadık şeyşer için tartışmaya çalıştı benimle. Sonunda sinirlerim bozuldu oturup ağladım. Arkadaşlarım teselli edito boşver diye tek söylediğim şu oldu; Allaha havale editorum beni üzdüğü kadar üzülsün dedim. 3 gün sonra hiç olmadık bişe oldu aniden bişler oldu çalıştığımız yerle ilgili bi sıkıntı çıktı ve sorumlu hemşirelikten alındı. Yani diyeceğim hiç bişe yapmayın ve sadece Allaha bırakın. O sizin hakkınjzı sorar bundan emin olun.

Cimere yazmak,kuruma şikayet dilekçesi vermek ilk aklıma gelenler
Bana bilgisi olanlar doğru yolu gösterirse sevinirim.
Hem çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletip,hemde oğlunuzla gurur duyduğumu söylemek isterim.Duyarlı gençlere emanet edeceğiz bu ülkeyi,onlar bizim geleceğimiz😇🙏Bu ziyniyeti taşıyan duygusuz ve kompleksli müdür yardımcısı içinse bildiğim ve bilmeyip öğrendiğim tüm kurumlara başta cimer olmak üzere şikayet ederdim .Ne aptal yerini konumunu haketmeyen boşuna maaş ödenen insanlar var ülkemizde sinir oluyorum duydukça😡

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizi ve oğlunjzu o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemşireyim bende gönüllü olarak gittim. Başvuru sürecimde sorumlu hemşirem gitmiyim diye elinden geleni yaptı. Çok şükür gittim ama bu seferde ne zamn dönğyosun diye beni ariyip darlıyordu. Sonra görev sürem bitti döndüm. Dönüş sonrası ilk çalıştığım gün resmen bana gğn boyu mobbing yaptı insan bi gurur duydum der tebrik eder ama yok bide iyice üstğme gelip olmadık şeyşer için tartışmaya çalıştı benimle. Sonunda sinirlerim bozuldu oturup ağladım. Arkadaşlarım teselli edito boşver diye tek söylediğim şu oldu; Allaha havale editorum beni üzdüğü kadar üzülsün dedim. 3 gün sonra hiç olmadık bişe oldu aniden bişler oldu çalıştığımız yerle ilgili bi sıkıntı çıktı ve sorumlu hemşirelikten alındı. Yani diyeceğim hiç bişe yapmayın ve sadece Allaha bırakın. O sizin hakkınjzı sorar bundan emin olun.
Kötüler iyilere engel olmazsa zaten dünya aslında güzel bir yer,çok sevindim ayrılmasına👏🥰💐💐

Çok geçmiş olsun. Benim de bebeğim kaynar suyla yandı. Tabii bebek derisi çok hassas. İkinci derece derin yanıkları var. Bugün 11. gün. Yüzeyel yanıkları iyileşti gibi, pembe pembe derisi geldi ama derin yanıkları hâlâ deri oluşturma durumunda. Acaba oğlumun izleri de geçer mi diye çok merak ediyorum :( Darısı başımıza inşallah. Dua isteriz. 😔

Back
X