dogru evlenme yaşı kacc KIZLAR

Tuba3510

E hayat gel şaşırt artık beniiiiiii :/
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
499
245
48
30
Kizlarrr dogru evlenme yasi kac sizce haydi bakalim genc bayanlar topigimize buyrun efenim ????:110:

Kizlarrr dogru evlenme yasi kac sizce haydi bakalim genc bayanlar topigimize buyrun efenim ????:110:

Bunun doğru tek cevabı mı var ki?

Herkes kendisi için doğru olan yaşı, hazır hissettiği zamanı bulmalı bence. Kimisi okumaz, çalışmaz, 16 yaşından beri çeyiz düzüyordur, 22 ideal gelir. Diğerinin 24 de okul bitmiştir. 3-4 sene gezeyim, tozayım keyfime bakayım der 28 de hazır hisseder. Çocuk diye telaşı olmaz, 36 civarları süperdir başkasına.

Kıssacası böyle toplum dolduruşlarına gelmesin genç bayanlar. Kendi iç sesinizi dinleyin. Kimse başkasının doğrusunu taklit etmemeli.

Bunun doğru tek cevabı mı var ki?

Herkes kendisi için doğru olan yaşı, hazır hissettiği zamanı bulmalı bence. Kimisi okumaz, çalışmaz, 16 yaşından beri çeyiz düzüyordur, 22 ideal gelir. Diğerinin 24 de okul bitmiştir. 3-4 sene gezeyim, tozayım keyfime bakayım der 28 de hazır hisseder. Çocuk diye telaşı olmaz, 36 civarları süperdir başkasına.

Kıssacası böyle toplum dolduruşlarına gelmesin genç bayanlar. Kendi iç sesinizi dinleyin. Kimse başkasının doğrusunu taklit etmemeli.
cok guzel aciklamissinz öncelikle ama burda beni mi yargiliyorsunuz doldurus falan demissiniz anlayamadım. Ben de okuyorum okulda kizlarla konusurken kizlsr sordu bende herkesin hiissettigii hazir hissettiği zaman dedim mersk edip sorduk sadece kimseye birsey yaptigimiz yok....

cok guzel aciklamissinz öncelikle ama burda beni mi yargiliyorsunuz doldurus falan demissiniz anlayamadım. Ben de okuyorum okulda kizlarla konusurken kizlsr sordu bende herkesin hiissettigii hazir hissettiği zaman dedim mersk edip sorduk sadece kimseye birsey yaptigimiz yok....
Yok canım niye seni yargılayayım. Ne haddime. :) Burada bir sürü konular açılıyor ya, çevremde herkes evlendi, ben evde kaldım. 25 yaşıma geldim, galiba artık hiç umut yok gibilerinden... Toplum baskısı yüzünden, aslında çok hazır hissetmeden, ve evlenecekleri kişiyi de hiç tanımadan, hop diye apar topar evlenen bir sürü genç kızımız var. Sırf evlenmiş olmak için evleniyorlar bir çoğunun sonu hüsran maalesef. Ya bir keresinde bir tane teyze bana resmen 26 yaşını geçersen artık o alay bitmiştir dedi. Böyle tuhaf fikirli ama kendinden emin insan çok. İşin ilginç yanı 30+ ım, aynı teyze geçenlerde yine bana aracı olmaya çalışıyor. Yakşıklıymış, efendiymiş, zenginmiş falan filaan. Demek 26 yı geçince de oluyormuş. :KK69:

[QUOsonn, post: 36944323, member: 371575"]Yok canım niye seni yargılayayım. Ne haddime. :) Burada bir sürü konular açılıyor ya, çevremde herkes evlendi, ben evde kaldım. 25 yaşıma geldim, galiba artık hiç umut yok gibilerinden... Toplum baskısı yüzünden, aslında çok hazır hissetmeden, ve evlenecekleri kişiyi de hiç tanımadan, hop diye apar topar evlenen bir sürü genç kızımız var. Sırf evlenmiş olmak için evleniyorlar bir çoğunun sonu hüsran maalesef. Ya bir keresinde bir tane teyze bana resmen 26 yaşını geçersen artık o alay bitmiştir dedi. Böyle tuhaf fikirli ama kendinden emin insan çok. İşin ilginç yanı 30+ ım, aynı teyze geçenlerde yine bana aracı olmaya çalışıyor. Yakşıklıymış, efendiymiş, zenginmiş falan filaan. Demek 26 yı geçince de oluyormuş. :KK69:[/QUOTE]
Hee anladim aciklamak istediginizi abla :) cok dogru soyluyorsunuz guzel anlatmissiniz malesef toplumdaki buyuk gercek :(

Back
X