dogru insan o mu emin olamıyorum. lutfen yardım!

burcu ne erkek arkadaşının?

bir de emin ol en romantiği bile 3 yıl sonra böyle olacak.
Ben sana biraz sessiz olmanıu ve talepte bulunmamanı tavsiye ederim.
Bakalım sen biraz geride durunca sorumluluk alacak mı?

yani belki de ilişkinizin bu tür sorumluluklarını senin üstlendiğini kodlamışsındır onun kafasında.
O farkında bile değildir eminim bunların.
Biraz sessizlikle kendi haline bırakmakla sana dönüş yapacağını düşünüyorum çünkü, sevgilin tipik erkek :))
ama bence seni çok seviyor.

zaten sorun umursamazlıgı ve rahatına duskun olma durumunun artık dusuncesizlige bencillige dogru evrilmesi.
mesela yogun, projesi var diye ben nerdeyse 1yıl gıkımı cıkartmadım. arada aksam yemegi yiyorduk, karnı doydu mu tamam baska bir muhabbete luzum yok, hemen eve gitsin yatsın dinlensin. sonunda proje bitti artık rahat rahat gorusecegiz diye beklerken pat diye otobus bileti alıp gitti, kendi işleri varmıs ailesi beklermis. bu acıklamayı biletten once yapması gerektigini sonrasında etkisi olmadıgını soyleyince de bulundugum sehre gelmeyi istedi ama kabul etmedim kafamızı dinleyelim birbirimizi ozleyelim dedim.
simdi her fırsatta ileriye yonelik konusuyor, beraber yurtdısında bir hayat kurguluyor ama ben mumkun oldugunca tek kisilik planlar yapmasını ve dogru zamanda yollarımızın kendiliginden birlesebilecegini soyluyorum.
sanki ikna etmek icin yakın zamanda bir surpriz yapacakmıs gibi hissediyorum, sinyallerini veriyor. kacan kovalanır dedikleri dogruymus.

şu satırlardan sonra kesinlikle erkek arkadaşın boğa burcu bence :))

Başak burcu olabilir..
Benim eski eşim böyleydi,aynı siz gibiydik.Ben dırdır yapmak zorunda kaldım onun pasifliğinden dolayı.Onu öyle d ekabul edebilirdim ama edemedim.Sonunda benim dırdırlarımdan bıktı,ayrılmak istedi..Geçen yine öyle biriyle görüşüyordum son konum onla ilgili.O da böyle çıktı,tabi hepsi böyle değil..İnsan bazı şeyleri çekebiliyor da ben bunu çekemiyorum.İnsan kadınlığını unutuyor böylelerinin yanında...O konunun sonucunu yazmamıştım.sonuç:Türkiye ye geldi beni görmek için ama Ülkesine dönmeyeceğini beni oraya beklediğini söylediBöyle de iletişme kapalıydı,bunu yeni söylüyor..Olmayacak yani.

burcu ne erkek arkadaşının?

bir de emin ol en romantiği bile 3 yıl sonra böyle olacak.
Ben sana biraz sessiz olmanıu ve talepte bulunmamanı tavsiye ederim.
Bakalım sen biraz geride durunca sorumluluk alacak mı?

yani belki de ilişkinizin bu tür sorumluluklarını senin üstlendiğini kodlamışsındır onun kafasında.
O farkında bile değildir eminim bunların.
Biraz sessizlikle kendi haline bırakmakla sana dönüş yapacağını düşünüyorum çünkü, sevgilin tipik erkek :))
ama bence seni çok seviyor.

bunu kısmen yapmıstım ama taktik olarak degil,
o aktif kadın birden bire sönüvermisti, icime kapanmıstım,
arkadaslarımız bulusmaya cagırdıgında bile ne de olsa erkek arkadasım gitmek istemeyecek diye teklif etmiyordum, haftasonları vaktimi onunla gecirmeyi tercih edip ben de gitmiyordum.
bir kez bile sormadı neden suskunsun, neden cıkmıyorsun onceden daha hareketliydin...
elimden tutup bir yuruyuse cıkmamız dahi yeterdi.
bircok seyi gozden gecirdim ve simdilerde kendi eski hayatıma donmeye calısıyorum.
bu surecte dediklerinizi biraz taktik biraz da nazlanarak yapmayı deneyeyim belki ise yarar :)

Başak burcu olabilir..
Benim eski eşim böyleydi,aynı siz gibiydik.Ben dırdır yapmak zorunda kaldım onun pasifliğinden dolayı.Onu öyle d ekabul edebilirdim ama edemedim.Sonunda benim dırdırlarımdan bıktı,ayrılmak istedi..Geçen yine öyle biriyle görüşüyordum son konum onla ilgili.O da böyle çıktı,tabi hepsi böyle değil..İnsan bazı şeyleri çekebiliyor da ben bunu çekemiyorum.İnsan kadınlığını unutuyor böylelerinin yanında...O konunun sonucunu yazmamıştım.sonuç:Türkiye ye geldi beni görmek için ama Ülkesine dönmeyeceğini beni oraya beklediğini söylediBöyle de iletişme kapalıydı,bunu yeni söylüyor..Olmayacak yani.

ayrılmanıza uzuldum, umarım su an mutlusunuzdur. gerci en bunaldıgımız zamanlarda bile cozumsuz bir sorunun olmaması insani rahatlatabiliyor. genelde duygulara soz gecirilmez denir ama aksini dusunuyorum, insanın mantıgına sezgilerine soz gecirmeye ikna etmeye calısması daha zor ve sıkıntılı.

daha onceki iliskilerimde siirler yemekler besteler, aman allahım ne romantizim... sonra bir baktım iliski oturunca ve biraz da heyecan azalınca adamların gozu dısarı kayıyor. sonra anladım ki bende kisilik olarak sevdigi seyler olsa dahi asıl sevdikleri flort etmek, hemen oltaya gelmedigim sogukkanlılıgımı korudugum icin de romantizim uzun suruyordu. sanki onlar icin gizemli bir oyun gibi...
tabi genelleme yapmayayım, bundan cok farklı erkekler de var, o ask hep taze... : )

bu erkek arkadasımda en cok duz ve net bir insan olması beni etkiledi. olaylar karsısındaki tutumu, dogru ve yanlıs ayrımları, tavrı... iste dedim evimin erkegi :)
tanıstıgımızda arkadas olarak gorusurken umursamazlıgı gozume carpmamıstı, herseye burnunu sokmuyor diye dusunmustum. meger durum farklıymıs, iliskide farkettim. ve simdi 10yıllık evliymisiz de hatta evin de erkegi benmisim gibi hissediyorum zaman zaman. kafamı karıstıran korkutan sey de bu zaten, kabul edebilir miyim boyle bir yasamı. cunku surekli dırdır etmek benim icin de onun icin de cekilmez olur, yol yakınken uzaklasmak da bu iliskiyi dusuncelere kaygılara kurban etmek mi olur kestiremiyorum.

bu arada son konunuza bakıyorum hemen... ikinci bahar baslıklı..?

İlk defa böyle bir ikizler görüyorum :))
İkizler genelde sağ gösterip sol vururlar bunun gibi düz değildirler ama seninki de bi başka ikizlermiş. :D

ben pek burclardan anlamam ama belki yukseleni farklıdır :))
yakın akrabalarımda da ikizler var, biraz karmasıklar. fakat secim yapabilecegi seyleri 2 ana grupta degil de digerlerine olumsuzluklar ekleyip o istenilen ozellikleri bir 3.de toplayıp oyle sundugunuzda hemen onu kabul ediyorlar. biraz da ben inatcılıgımdan kaynaklı baskıcıyım sanırım, ama kavgayla degil alttan alttan işlerim, karar asamalarında ondan zorlanmıyorum galiba :1:

Benim son görüştüğüm de ikizlerdi.Hiç öyle ikizler görmemiştim ben de..Ama sağ gösterip sol vurma varmış..Ben de daha masum hayal etmiştim onu,o kadar da masum değilmiş.Bildiğin sinsiymiş....Şimdi işim ailem dedikçe o da işim ailem diyor..Önce bakarız diye ümit veriyordu..Kaç ay geçmiş ümit vermiş şimdi gelmem Türkiye'ye diyor sen gel diyor:(Yani bitti..

Son düzenleme:
Benim son görüştüğüm de ikizlerdi.Hiç öyle ikizler görmemiştim ben de..Ama sağ gösterip sol vurma varmış..Ben de daha masum hayal etmiştim onu,o kadar da masum değilmiş.Bildiğin sinsiymiş....Şimdi işim ailem dedikçe o da işim ailem diyor..Önce bakarız diye ümit veriyordu..Kaç ay geçmiş ümit vermiş şimdi gelmem Türkiye'ye diyor sen gel diyor:(Yani bitti..

hem de size turkiyeye gelecegini evlilik konusunu oyle actıgı halde! :53: hakkikaten ve ters kose yapmıs.
konunuzu okudum, acıkcası yurtdısına yanına gidilecek sekilde huzurlu bir iliski vadetmiyor... ilerde ne olur bilemem ama once guveninizi kazanması lazım. bu yastan sonra gizem oyunları ile degil size acık yurekli davranan korup kollayan biri olursa daha mutlu olursunuz gibi geliyor...

eyvah eyvah!
otobuse binmis yanıma geliyor... konuscakmısız.
nolur guzel bir haftasonu olsun.
dusunmek istiyorum cumlesi kurmak istemiyorum :((
arada kacıp buraya yazmaya calısacagım.

Sevgiyle alakasi yok tembelliginden diyenlere asla katilmiyorm kendinizi kandirip berbat bir gelecege bile bile yurumenin bir anlami yok..dunyanin en usengec insanida olsa asik olunca insan sevdiginin her istegini yerine getirip mutlu etmek icin cabalar hele hele senin dertlerinj sorunlarini onemseyip ilgilenmiyo surekli kendi bencilligiyle mesgulse kac o adamdan ilerde cooook pisman olursun benim tanidigim bu tarz adamlarin bosanmalarina sahit oldum..sevgilimde bende dunyanin en tembel keyfine duskun insanlariyiz ama asik olunca oyle olmuyo onun icin bisey yapabilmek icin oluyosun

Sevgiyle alakasi yok tembelliginden diyenlere asla katilmiyorm kendinizi kandirip berbat bir gelecege bile bile yurumenin bir anlami yok..dunyanin en usengec insanida olsa asik olunca insan sevdiginin her istegini yerine getirip mutlu etmek icin cabalar hele hele senin dertlerinj sorunlarini onemseyip ilgilenmiyo surekli kendi bencilligiyle mesgulse kac o adamdan ilerde cooook pisman olursun benim tanidigim bu tarz adamlarin bosanmalarina sahit oldum..sevgilimde bende dunyanin en tembel keyfine duskun insanlariyiz ama asik olunca oyle olmuyo onun icin bisey yapabilmek icin oluyosun

tesekkur ederim. benim kaygılarım da bu yonde.

cok iyi anlasıyoruz, hicbir sey yapmasak bile sohbet ederken okudugumuz kitapları yazarları tartısırken zaman akıp gidiyor.
mumkun oldugunca da her konuda birbirimize destek olmaya calısıyoruz.
anlatınca dinliyor ve o konuda maddi manevi yapabilecegi birsey varsa halletmeye calısıyor.
fakat ben anlatmadıkca konusalım iyi degilim demedikce farkında bile degil.
ilerde sorun olacagını dusunerek ayrılmayı kafama koymustum, bir sure soguk ve mesafeli davrandım,
sonra tum ofkemi kusar gibi (yanlıs bir davranıs oldugunu dusunsem dahi) her seyi bir bir saydım, o kadar cok sey biriktirmisim ki...
son zamanlarda cok farklı davranıyor, bana yeniden yaklasabilmek eskisi gibi sohbet edebilmek icin adeta cırpınıyor.

arkadaslarımız ise bizi cok yakıstırıyorlar. cok uyumlusunuz evli gibisiniz diyorlar. bir de bana butun kız arkadaslarım "keske X gibi olsa bizim sevgililerimiz de, hem bu kadar anlayıslı hem kulturlu egitimli hem maddi yonden iyi zor bulunur, a.noctua cok sanslısın" diyorlar.
fakat gel gor ki sabır taşı oldum

konuyu da bu yuzden actım, bu durumdan ayrılan ya da hepsi aynı diyip yoluna devam edenlerin dusunceleri benim icin onemli.

tesekkurler, daha simdiden 2gunu buluyor zaten :))
peki arkadasınız nasıl bir izlenim bırakıyor, mutlu mu..? tartısıyorlar mı ..? bir de kadının sorunlarına egiliyor mu? bencil mi?
mesela erkek arkadasım aldıgı meyveyi bile kendi sevdigini secer, ne de olsa ben fazlasıyla uyum gosteriyorum...

Adam 8 senedir Ayni tembel, bencil, kizcaz alisti artik hic degistirmeye calismiyo, biliyo basaramiycani cünkü.
Herseyi kendi yapiyo, evin erkegini oynuyo.
Bu huyu olmasa cok iyi biri, mutluyum onunla Diyo. Gercektende insan olarak iyi biri

Sende onu öyle Kabul edersen et, ama Bence degistirecegini düsünme. Insanlari degistirmek imkansizdir :50:

Adam 8 senedir Ayni tembel, bencil, kizcaz alisti artik hic degistirmeye calismiyo, biliyo basaramiycani cünkü.
Herseyi kendi yapiyo, evin erkegini oynuyo.
Bu huyu olmasa cok iyi biri, mutluyum onunla Diyo. Gercektende insan olarak iyi biri

Sende onu öyle Kabul edersen et, ama Bence degistirecegini düsünme. Insanlari degistirmek imkansizdir :50:

sanki bu cumleler benim agzımdan cıkmıs gibi! aynısı! tek farkı 2,5yıllık bir iliski.
bu konuda degistirebilecegimi sanmıyorum,
fakat bu huyu ile evlilik gecer mi yoksa 10yıl sonra avukatın yolunu mu tutarım emin olamıyorum.
ve tavrımı simdiden koymam gerekiyormus gibi hissettigimden boyle bir konu actım :/
su an ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım hic bilemiyorum. iliskinin ilerlemesi bazen dusununce gozumu korkutuyor

Back
X