Doğru insanı neden bulamıyorumm ben mi böyleyim tek?

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
86
Merhaba herkese. Benim derdim ilişkilerde dikiş tutturamamak. Yaşım 25 haliyle evlilik istiyorum tam düzgün biri işi iyi diyorum para sorunu çıkarıyorlar evliliğe hazır değiliz diye en son biri girdi hayatıma o da evlilik istiyordu maddiyatı bozuldu kadersizlik mi bu hep böyleleri denk geliyor aşka sevgiye küstüm artık napıyım bu şanssızlığı aşmak için akıl verin :(

en son biri girdi hayatıma o da evlilik istiyordu maddiyatı bozuldu kadersizlik mi bu hep böyleleri denk geliyor
Belki de maddiyata odaklanarak bakmamalısınız fazla bu durumlara. Olabilecek biri karşınıza çıkıp maddi durumu bozulunca sizin evlilik girişiminiz de bozuluyorsa, sorun sizin bakış açınızda sanırım.

Merhaba herkese. Benim derdim ilişkilerde dikiş tutturamamak. Yaşım 25 haliyle evlilik istiyorum tam düzgün biri işi iyi diyorum para sorunu çıkarıyorlar evliliğe hazır değiliz diye en son biri girdi hayatıma o da evlilik istiyordu maddiyatı bozuldu kadersizlik mi bu hep böyleleri denk geliyor aşka sevgiye küstüm artık napıyım bu şanssızlığı aşmak için akıl verin :KK43:
Calışiyo musun

Hoşlandığınız insanları maddiyatları yeterli değil diye mi bırakıyorsunuz?o_O Yoksa onlar mı bırakıyor burayı anlamadım?

Bi de erkek arkadaşlarını evlilik odaklı bir kız görünümü çizerek korkutuyor olabilir misin? Yani bu korkutma dediğim sıkma, bunaltma gibi bişey.

Merhaba herkese. Benim derdim ilişkilerde dikiş tutturamamak. Yaşım 25 haliyle evlilik istiyorum tam düzgün biri işi iyi diyorum para sorunu çıkarıyorlar evliliğe hazır değiliz diye en son biri girdi hayatıma o da evlilik istiyordu maddiyatı bozuldu kadersizlik mi bu hep böyleleri denk geliyor aşka sevgiye küstüm artık napıyım bu şanssızlığı aşmak için akıl verin :(

Maddiyat bozulunca evlenmeyi duşunduğunuz insanla ilişkinizi bitiriyorsunuz öylemi maddiyatıylamı evlenceksiniz
İlginç bir bakış açısı

bende aynı sorundayım ama evlilik olarak deqil doqru insan olarak aynı sorundayım :) evlilik düşünmüyorum ama insan sevmelik sevilmelik birini arıyor ister istemez. hayırlısı diyor dilim sadece...

Hoşlandığınız insanları maddiyatları yeterli değil diye mi bırakıyorsunuz?o_O Yoksa onlar mı bırakıyor burayı anlamadım?
Onlar maddiyatı öne sürüp çekiliyolar halbuki bnde çalışanım böyle isteğim yokken böyle insanlar den geliyor

evlenmek kesin şart diye konuşmayın
inanın bana bir erkek gelse seninle evlenmek istiyorum korkarım daha dur tanışmıyoruz diye
ha evlenmek için tanımak istiyorum derse tabi gelsin de...
insanlara tanışmanız için zaman tanıyın belki sıkıntı budur??

Maddiyat bozulunca evlenmeyi duşunduğunuz insanla ilişkinizi bitiriyorsunuz öylemi maddiyatıylamı evlenceksiniz
İlginç bir bakış açısı
Hayır bn değilim bitiren onlar kendileri çekiliyolar haliyle evlilik biraz madden oluyor bn öyle çok isteği olan biri değilken böyle insanlar beni buluyor anlamıyorum

Onlar maddiyatı öne sürüp çekiliyolar halbuki bnde çalışanım böyle isteğim yokken böyle insanlar den geliyor
Eğer terkeden taraf onlarsa gerçekten doğru insan değillermiş...
Bence doğru insanı arama, o zaten seni buluyor bi şekilde. Çünkü her yanlış ilişki ekstra yıpranma demektir.
Yaşın da genç daha sakın acele etme.

daha 25 yaşında bir genç kızın evlilikten daha önemli hedefleri ve planları olmalı.

Back
X