• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogru karar mı verdim sizce?

Ben aılemden sevgı gormedım bu yuzden dıyo.Hazırım evlenelım dıyo.Suan yalnız kaldı.kımsede çekmez onu ben gıbı.Yemek yemıyo zayuflamıs uzuldum bu yuzden

Ne üzüleceksin.. İlk anda yine başka kızlar vs.. Seni üzecek bir sürü harekette bulunacak.

Sevgi görmeyen daha çok sarılır onu seven birine...

Bir daha asla buluşma.

Canım ilk dediğin kişiyi düşünme bile.yarın Birgün evlenince canı sıkıldığında tekrar içkiye sarilmayacagi ne malum.bu duruma tahammül edebilecek misin.kaldı ki küfür de çok ağır birswy.bunlar bir evliliğin yıkılmasına maalesef ki yetebilecek şeyler.uzak dur derim.ikinci kişiyi de iyice tanı ve test et evlilik düşünmek gÜzel ve çok doğal birsey ama iyice düşün tanı kendini ailesini test et ondan sonra kararını ver.hakkında hayırlısı ins

diğerine üzülüp napacaksın ki, o üzülmesin diye geri döncek halin yok, hem merak etme, o halde olmasının sebebi senin hasretin değil, muhtemel psikolojik sebeplerden, sürekli içen insan nasıl normal bi psikolojiye sahip olabilir zaten, seninle ilgisi yok bence bu halinin, üzerine alınma derim
gerçi yazında dikkatimi çeken ikincisi için aile bağları çok kuvvetli demen, yani evlenirseniz yanında seni aslında hiç ilgilendirmeyen bi kamyon dert getirmeyecek
bence düşünmene konu açmana bile gerek yok, herşey o kadar net
İkincisi neredeyse mükemmel biri.Şükür herşey güzel gidiyo.Birincisi hergün içiyorum.Sensiz olmuyo diyo.1 aydır arıyodu.Uzun mesajlar atıyordu Evimin buraya kadar gelmişti.Sanırım pes etti artık.Bana eskisi gibi ol, ben sus deyince sus diyo.Hep sevgi ilgi dilendim ondan.Şuan hep içmesine sadece üzülüyorum.Bana evlenirsek boşanırız neler neler diyordu.Şimdide ben senın huylarına alıştım hadı evlenelım dıyor.Hata yapmaktan korkuyorum Zaten aıle evınde sevgı ılgı gormedım.Hata yapma gıbı luksum yok benım

Canım ilk dediğin kişiyi düşünme bile.yarın Birgün evlenince canı sıkıldığında tekrar içkiye sarilmayacagi ne malum.bu duruma tahammül edebilecek misin.kaldı ki küfür de çok ağır birswy.bunlar bir evliliğin yıkılmasına maalesef ki yetebilecek şeyler.uzak dur derim.ikinci kişiyi de iyice tanı ve test et evlilik düşünmek gÜzel ve çok doğal birsey ama iyice düşün tanı kendini ailesini test et ondan sonra kararını ver.hakkında hayırlısı ins
Zaten bana bir süre iyi davransa bile gene eski haline döner.Bana evlenme teklifi etcekmişte.Ayrılmadan son aylarda o kadar kötü davranıyodu ki...sebepsiz kavga çıkarıyodu .bulusalım diyordum kıyamet kopuyordu.İstese bulusurdu.Arkadaslarıyla hep takılırdı ıcerdı.Şimdi yalnız kaldı.Kımse çekmez onu.O kaybettı.Hergun içmesine uzuluyorum sadece ben.2 yılda hıcbır çaba göstermedi.

Yemezse yemesin ,acıkınca elbet yiyecektir .bu kadar duygusal yaklaşmayın ,zaten o da bu yönünüzü bildiği için oradan vuruyor .
Beni hep ezdi aşagıladı.Tekrar o gunlere dönmek ıstemıyorum.Barışmıycagımda.Pişman olurum barışırsam emınım

O halde bu ayriligi haketmis birincisi.Yeni adami da bir izle.Bakalim o nasil.Cabuk yelkenleei indirme.Dersler almis olman lazim.Agirligini koru uzun sure enazindan.

Benim babamın da içkisi ve küfürü vardı. Anneme ve bize hayatı zindan etti hayattan küstürdü. Hepimizin psikolojisini bozdu. Sonuç: 30 sene sonra ayrıldılar ve şu an adını dahi duymak istemiyorum babamın. Ölse cenazesine gitmem diyorum bazen. Şimdi acıdığınız o adam var ya? Evlendikten sonra o adam acılar içinde ölsün diye dua edeceksiniz. Asla geri dönmeyin.

İkincisi neredeyse mükemmel biri.Şükür herşey güzel gidiyo.Birincisi hergün içiyorum.Sensiz olmuyo diyo.1 aydır arıyodu.Uzun mesajlar atıyordu Evimin buraya kadar gelmişti.Sanırım pes etti artık.Bana eskisi gibi ol, ben sus deyince sus diyo.Hep sevgi ilgi dilendim ondan.Şuan hep içmesine sadece üzülüyorum.Bana evlenirsek boşanırız neler neler diyordu.Şimdide ben senın huylarına alıştım hadı evlenelım dıyor.Hata yapmaktan korkuyorum Zaten aıle evınde sevgı ılgı gormedım.Hata yapma gıbı luksum yok benım

yani... hata yapma lüksün yoksa zaten sen de bile bile lades demeyeceğini biliyorsun, bence ona üzülme bile...

Nesine üzülüyorsun hala sen kendine üzül , ne demek ben sus deyince sus. Evin etrafında gezmeler, uzun mesajlar falan. Kendini bir şey sanmış . Yakanı bıraksın kurtul da üzülmek bir yana kalsın.

O halde bu ayriligi haketmis birincisi.Yeni adami da bir izle.Bakalim o nasil.Cabuk yelkenleei indirme.Dersler almis olman lazim.Agirligini koru uzun sure enazindan.
Benım huyum böyle benı çekceksin diyo.Zaten barıssam evlenıcez tabi dönüşüm olmıycak bidaha.Daha önce ayrılmam lazımdı da işte.Şimdikiyle terbıyesı bıle farklı.Umarım böyle gider

Benim babamın da içkisi ve küfürü vardı. Anneme ve bize hayatı zindan etti hayattan küstürdü. Hepimizin psikolojisini bozdu. Sonuç: 30 sene sonra ayrıldılar ve şu an adını dahi duymak istemiyorum babamın. Ölse cenazesine gitmem diyorum bazen. Şimdi acıdığınız o adam var ya? Evlendikten sonra o adam acılar içinde ölsün diye dua edeceksiniz. Asla geri dönmeyin.
Haklısın.Zaten ben ilerisini düşünüpte barışmıyorum onunla.Cocugum olsa onlarada küfür ögretir.Memur olsam alır paramı elımden.Üzerime kredı çeker.O üzülmeyı hak ettı

Benım babamda içer anneme bize sarar eve huzur
Benım babamda içer anneme bize sarar.Bu yuzden babam gıbı bırıyle evlenmek ıstemıyorum.Bırıncısı aynı babam gıbı

Sakin evlenme o ilkiyle. Hepsi palavra. O kadar zaman gosterseydi o zmn seni sevdigini. Simdimi akli basina geldi.
Ikinciye gelicek olursak, onla beraberken hic hos degil ilkiyle gorusmen. Ve kafanda karisik. Bu arkasindan is cevirmeye girer. Emin degilsen hislerinden onuda uzme. Ayril ondan. Ilkinin sana yasattiklarinin aynisni sende ikincide deneme yolundasin. Yapma.

Sakin evlenme o ilkiyle. Hepsi palavra. O kadar zaman gosterseydi o zmn seni sevdigini. Simdimi akli basina geldi.
Ikinciye gelicek olursak, onla beraberken hic hos degil ilkiyle gorusmen. Ve kafanda karisik. Bu arkasindan is cevirmeye girer. Emin degilsen hislerinden onuda uzme. Ayril ondan. Ilkinin sana yasattiklarinin aynisni sende ikincide deneme yolundasin. Yapma.
Ben ikincisiyle zaten ilkinden ayrıldıktan sonra çıkmaya başladım.İlki mesaj atıyo bazen.Görüşmüyorum buluşmuyorum.En son ben hıcbır mesajına cevap atmadım ümidi kestı sanırım.2 yıl olacaktı dıgerıyle.Hiçbirsey yapmadı benım ıcın.Şimdi köpek gıbı pısman.En fazla 6 ay duzelır o.Bana sen gerızekalısın şöylesın böylesın hep kötü laflar söylerdı Kopamazdım ondan.Hep baskasını sevemem 2 yılımı verdım derdım.Ama az daha gelecegımı mahvetcekmısım

Beni hep ezdi aşagıladı.Tekrar o gunlere dönmek ıstemıyorum.Barışmıycagımda.Pişman olurum barışırsam emınım
O zaman neden üzülüyorsun?bulmuş senin hassas noktanı ordan yürüyor ,yeni bir ilişkim var diyorsun bu adamla hala görüşmen ,sana ulaşmasına izin vermen hata değil mi ?

O kadar kötü bir ilişkiden çıkıp hem de daha unutamadan bide niye yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz? Hem de üç hafta sonra. Ben böyle durumlarda hiç mantıklı karar verileceğini düşünmüyorum. Hem hata yapma lüksüm yok diyorsunuz hem de böyle davranıyorsunuz.

Back
X