Dogru kisi

Cok sey yasadim cok insan tanidim..evlenicez diyerek ailemle tanisip ortada birakildm vs..sonra karrsima cikti iyi insnlarda var diyebildim.asik oldum zamaninda evet heyecanlandm evet ..ama her sefernde daha fena cakildim.simdi sirrtimi dayamak huzurluca bu duyguyu ilk yasiyorum.arkamdan is cevirmez baba olur bu adam diyorm.ve degismem aska herhalde.
aslında daha büyük zararların kıyısından dönmüşsün,bu olgunluğa gelmen için öğrenme yolun buydu belki.hem dediğin gibiyse hata yapan sen değilsin ki.birine yanlış yapmak daha buyuk kayıp bence.
zamanla bu adama daha cok aşık olacaksın bence.asıl aşk o olacak.hadi inşaallah :KK66:

aslında daha büyük zararların kıyısından dönmüşsün,bu olgunluğa gelmen için öğrenme yolun buydu belki.hem dediğin gibiyse hata yapan sen değilsin ki.birine yanlış yapmak daha buyuk kayıp bence.
zamanla bu adama daha cok aşık olacaksın bence.asıl aşk o olacak.hadi inşaallah :KK66:
Oyle dusunuyorum vicdani bi adamin yeri geldiginde senden daha iyi olup uyarmasi cok guzel (dedikodi bile yapamiyorum ) :) zamanla emin olurum insallah sagol yorumun icin :)

Evlilik şans işi. İnsanlar kendini gizliyor. Evlenecegin kişi vicdanlı mi,allah korkusu var mı? en önemli sorular bence. Sevgi boş. Huzurlu olmayı tercih ederim.

Aşk çok önemli birşey heyecan duymak falan güzel duygular fakat insan bu duyguları yanlış insanlarda yaşayıp ağzı yanınca ister istemez belkide duygulara kapatıyor kendini,daha mantık açısından bakıyor.Söyle düşün karşındaki iyi bir adam sana değer veriyor seni seviyor heyecan beğeni birazda fiziksel çekimle alakalıdır eğer o yönden de çekici buluyorsan bence zamanla o güzel duygulara kendini daha çok açacaksın.Bunları yaşayabileceğin en iyi insan zaten anlaşabildiğin insandır bence :) ne kadardır birliktesiniz ?

Aşk çok önemli birşey heyecan duymak falan güzel duygular fakat insan bu duyguları yanlış insanlarda yaşayıp ağzı yanınca ister istemez belkide duygulara kapatıyor kendini,daha mantık açısından bakıyor.Söyle düşün karşındaki iyi bir adam sana değer veriyor seni seviyor heyecan beğeni birazda fiziksel çekimle alakalıdır eğer o yönden de çekici buluyorsan bence zamanla o güzel duygulara kendini daha çok açacaksın.Bunları yaşayabileceğin en iyi insan zaten anlaşabildiğin insandır bence :) ne kadardır birliktesiniz ?
1 bucuk yil oldu artk evlenmek istiyo bende bir korkular iste boyle.gercektn cok olumlu ozellikleri var umarim degismeden kalir evlenince farkli olur diyorlar cok baglaniyormus insan :)

1 bucuk yil oldu artk evlenmek istiyo bende bir korkular iste boyle.gercektn cok olumlu ozellikleri var umarim degismeden kalir evlenince farkli olur diyorlar cok baglaniyormus insan :)
Sizin korkunuzu anlayabiliyorum insanın ikili ilişkileri iki kere düşündürüyor konu evlilik olunca özellikle ama size şunu tavsiye ederim sevgilinize objektif olarak bakmayı deneyin. Yani gelecek görüşmeniz de sanki onu ilk defa görüyormuş gibi düşünmeye çalışın ve bu şekilde bakmaya çalışın ona belki heyecanınız hakkında fikir verebilir. :) Bunun dışında 1,5 yıl çok uzun bir süre değil yaşınızda çok değil evlilik istiyor olabilir ama sırf o istiyor diye adım atmayın bu doğru olmaz.Doğru zamanı orta yolu bularak belirlemeye çalışın :)

Back
X