Dogru kisimi degil mi?

Ben artik umudumu kestim. Kimsenin evlilikle ilgisi yok onu gectim yapacak bisey yok bosver beni sevmeselerde olur kimsenin sevgisine ihtiyacim yok

Neden altın istediniz? Çalışmıyor musunuz,?
E zaten duzeninizi kurmussunuz. Daha 2,5 yıl olmuş. Çocuklarınız ne diyor?

Ben pek anlamadım olayı. Size hiç kıymet vermeyen bir adam için mi aşktan gözünüz kör?

Cok iyisiniz cook tesekkur ederim.sanirim o da bunun farkinda sen rahata alismissin ben seni mutlu edemem diye korkuyorum deyip duruyor.aklim mantigim coktan hayir diyor zaten ama aliskanlik olmus ya kalbim hemen bitiremiyor.bana biseyler soyleyin kendime geleyim.
Abla sen bu kadar evlilik yaşamış tecrübe sahibi olmuş biri olarak nasıl kör ettin gözlerini. 40 yaşını geçmiş bir adamın cebinde bir nişan yapacak para bile yoksa niye evlilik vaadi veriyor. O yaşa kadar zaten oturmuş bir hayatı bir planı olması lazım Şu yaştan sonra lütfen aile hayatınızın rahat aşktan önce sevgi saygı olacak bir evlilik düşünün.

Cok haklisiniz altini biraz guvence olsun icin istedim o zaten hic almak istemedi.babam bunu duyunca seni bedava almak istiyor 30 bin tl bile cikaramiyorsa niye ortaya cikiyor dedi.ayni dediginiz gibi birakin nisani yuzuk alacak bile parasi yok.belki var bana harcamak istemiyor.ya da cok cimri.

Cok haklisiniz altini biraz guvence olsun icin istedim o zaten hic almak istemedi.babam bunu duyunca seni bedava almak istiyor 30 bin tl bile cikaramiyorsa niye ortaya cikiyor dedi.ayni dediginiz gibi birakin nisani yuzuk alacak bile parasi yok.belki var bana harcamak istemiyor.ya da cok cimri.
Hala o Konudamısın ? Ciktir et şu adamı gitsin :) Değer vermiyor sana Belkide evlilik vaadi ile kandırıp seninle beraber olmak istedi Bedava kadın ucuz et diye gördü ?

Hala o Konudamısın ? Ciktir et şu adamı gitsin :) Değer vermiyor sana Belkide evlilik vaadi ile kandırıp seninle beraber olmak istedi Bedava kadın ucuz et diye gördü ?
Sahiden oyle mi gormustur.kimbilir kalbini acip bakmadim ki oyle gormustur gormese niye evlilik deyince kacsin degil mi.ben korktum erkeklerden gercekten hic dogru insan kalmamis hersey menfaat olmus.yanliz yasayim daha iyi.cok zormus ikinci evlilik

Sahiden oyle mi gormustur.kimbilir kalbini acip bakmadim ki oyle gormustur gormese niye evlilik deyince kacsin degil mi.ben korktum erkeklerden gercekten hic dogru insan kalmamis hersey menfaat olmus.yanliz yasayim daha iyi.cok zormus ikinci evlilik
Hala evlilik mi diyorsun şekerim ? Belli adamın Davranmasından Yataga atacak doyunca kaçacak.. Kendine değer ver lütfen !!!!

Hala evlilik mi diyorsun şekerim ? Belli adamın Davranmasından Yataga atacak doyunca kaçacak.. Kendine değer ver lütfen !!!!
Demiyorum artik evlilik ne hali varsa gorsun.benim duygularimi kullandi kac aylardir.tam bir yalanciymis yaziklar olsun.onun yuzunden kimseye guvenemeyecegim artik..

kimseye hemen güvenme... Ortalık kötülük kaynıyor
Guvenmiyorum zaten ne mal olduklarini biliyorum.bosanmis kadina nasil gozle baktiklarini cok iyi biliyorum.is yerinde kac tane evli adamdan cay teklifi aldim unuttum.hadi cay icelim is cikisi diyorlar.git esinle ic kusura bakma diyorum.rezil olup kaliyorlar.Allah islah etsin

Karar verdim artik hayatima tertemiz bir sayfa acacagim bana deger vermeyen biriyle vakit harcamayacagim.bende bencil olacagim uzulmeyecegim.

Back
X