Doğru kişiyi kim sakladıysa çıkarsın.Hiç komik değil.

Amannn bee nesene kurban olsun o saklanan adam senin;)) bende senin gibiydim bi turlu biri cikmamisti karsima... ama sans be canim bi bakiyosun bi okuz cikiyo ask mesk di derken buldum diyosunnn cok da guzel oluyo ama sonra da okuz be harbi okuz diye yakiniyosun

Cvplarınız için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamayacağım.Ortamım olmadığından yada çevremde kimse olmadığımdan böyle zaten.Arkadaşlarımın çevresindede yok.yok oğlu yok yani!Beni en son beğenen kişiyi tarif dahi etmek istemiyorum benden 5-10 cm kısa yolda görsem kafamı çeviririm işte daha fazla Allah'ın gücüne gitmesin.Öyle bekar kimse yok beğendiğim biri falan sorun bu!Bi ilişkiyi yürütmek zor ama ben uzun ilişkilerin insanıyım biri 2 biri 4 yıl kendime çok güveniyorum yengeç burcuyum.Allah yazmadıysa yapcak bişey yok elbette.Ama yazsaydı fena olmazdı ben bi aşka çok yakışırdım Son zamanlarda kader diye bişey var mı biz kaderimizdeki insanla mı evleniyoruz bunu sorgular oldum kafamın içinde filler tepişiyo anlayacağınız :KK66:
Îmanın şartlarında kader var bence önce kadere İnan !!!

Kızlar sabır ve duayla beklemeye devam edin nasibiniz hiç ummadıgınız bir yerden ansızın gelecek. Bende sizin gibi çok üzülüyordum. Hiç evlenemeyecegimi zannederdim ama esim oyle ansızın ve oyle guzel çıktı ki karsıma bu zamana kadar onu beklediğime sukrettim. Hemde cadı anasına ragmen:-)

Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........

maksat evlenmek değil bebeğim ,evlenıp boşanmayacagın adam bulmak.en azından tahmın etmek..o yuzden bekle derım.ama yanlış durakta bekleme...bi de beklentılerın ne durumda.benım de yuksektı,baktım ne gelen vaaaar ne gıdeno_O.baya bı ındırdım..5 ay sonra eşimi tanıdım köpeeek gibi aşık oldum..önce beklentı anacım...

(bu arada konu başlığına 10 puan benden) yaratıcı hatunsun,bulurlar senı elbet:KK52:

heeey konu sahibesii;sevdim lan seni,harbı bak..normal değilsin.bendensın yanaş yamacıma :KK31::KK71:

baslik super :)
ama devami cok karamsar...
ne desem nasip kismet sanirim..

hiç kimse doğru kişi değil..
evlenipde napacaksın başın göğe mi erecek:KK53:
yaşın daha genç:KK76:

eeğer muslumansan kadere iman islamın şartlarından biri
kader diye bir şey varmı demek şirke girer
bir evlikik birde ölüm saati değişmezmiş

çok garip kaderi sadece istediğiniz olmadığı zamanlarda sorgulamak.
siz inanmasanızda var ve en çarpıcı örneklerini yaşıyoruz biz bu aralar.
dayım 47 yenge 35 yaşında ikiside ilk evliliklerini yapıcaklar ve hani şu kısmet yemende de olsa bulur seni kısmından gerçek arada hiç bir bağ yokken bir anda tanışılıp iki haftada nişan yapıldı ve 2 aya düğün yapılacak.
demem o ki :
kısmetse gelir bagdattan yemenden kısmet değilse ne gelir elden‏

Yengeç kadını yalnız kalmamali onlar kiymetlidir onları alanda çok şanslı dır:)
Ben de yengeç bayanıyım.ama yani bi erkekle Görüşmeye başladığımızda ne konu da konuşcam napıcaz ne edicez erkek soru sorar biz mi cevap veririz.ben bi yengeç olarak çok utangaç ve sessizim

Valla mesaj atmiyor diye çocuğa kizip acısını bizden cikardiniz sanırım ama :D :D ortam bulabilirsiniz kendinize, bir hobi olur muzik kursu olur gönüllü bi dernekte çalışmak olur ne bileyim degisik arkadaslar degisik ortamlar demek sonuçta. Ha bunlari sadece koca bulmak için degil vaktinizi dolu dolu degerlendirmek için yapmalisiniz diyorum elbette :) keza ömür kisa, insan yaşayamadiklarindan pişman oluyor..

Back
X