- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Çivi çiviyi sökermiş)
Çivi mivi istemiyorum epey bir süre aman kalsın...Ne ben mıknatıs olayım, ne de bir tek civi gelip beni bulsun...Yetti, agzımın payını aldım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çivi çiviyi sökermiş)
Îmanın şartlarında kader var bence önce kadere İnan !!!Cvplarınız için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamayacağım.Ortamım olmadığından yada çevremde kimse olmadığımdan böyle zaten.Arkadaşlarımın çevresindede yok.yok oğlu yok yani!Beni en son beğenen kişiyi tarif dahi etmek istemiyorum benden 5-10 cm kısa yolda görsem kafamı çeviririm işte daha fazla Allah'ın gücüne gitmesin.Öyle bekar kimse yok beğendiğim biri falan sorun bu!Bi ilişkiyi yürütmek zor ama ben uzun ilişkilerin insanıyım biri 2 biri 4 yıl kendime çok güveniyorum yengeç burcuyum.Allah yazmadıysa yapcak bişey yok elbette.Ama yazsaydı fena olmazdı ben bi aşka çok yakışırdım Son zamanlarda kader diye bişey var mı biz kaderimizdeki insanla mı evleniyoruz bunu sorgular oldum kafamın içinde filler tepişiyo anlayacağınız![]()
Bi anlasam konuyuBayıldım konu başlığına
Sen bu hitabetle nasıl kaçırıon ilginç valla![]()
Sorunum bu karşıma doğru insan çıkmıyorrrr!! Bir sene kimse çıkmadı zaten.Şimdi tam kriterlerime uygun birini buldum Buluşçaz herşey hazır derken adam hiç mesaj atlamaya başladı.1 haftadır yazmıyor sanırım benle beraber bi kaç kişiyle daha görüşüyordu onlardan birine aşık oldu ben bunu anladım.Hep d.ngilleri mi bulmak zorundayım benim suçum günahım ne?1.70 boyunda manken gibi fıstık gibi işim var.Artık sıkıldım nasıl senin hayatında kimse yok bla bla dan.Çok kötü bunalımdayım.Tam hayal kuruyorum demekki ben bu adamı beklemişim diyorum pırr uçuyor.İyi niyetimden mi kaybediyorum napmam lazım kafam çok karışık beni anlayanlarınız olacak forumda benim gibi olanlar çok.Yaşım 27 bu arada.Yalnız rica ediyorum evlenip napacaksın,biz evlendik noldu diyecekler varsa zahmet etmesin boşansınlar o zaman.Yada evlilik meraklısı diyecekler, Sizede cevabım şu evet evlilik meraklısıyım!Evlenirsem başım göğe erecek! Sadece moral istiyorum düş yorgunuyum........
Ben de yengeç bayanıyım.ama yani bi erkekle Görüşmeye başladığımızda ne konu da konuşcam napıcaz ne edicez erkek soru sorar biz mi cevap veririz.ben bi yengeç olarak çok utangaç ve sessizimYengeç kadını yalnız kalmamali onlar kiymetlidir onları alanda çok şanslı dır:)