• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru merkez seçimi nasıl yapılabilir?

justicelight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
412
262
103
39
Hocam tekrar merhaba,

Dünde sorumu cevaplamışsınız teşekkür ederim. İkinci tüp bebek tedavim için size gelmek isterdim ama İstanbulda yaşamıyorum tedavi esnasında gidip gelmek çalıştığım için çok zor. Laboratuar ve doktor tecrübesinin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Sizden ricam bir tüp bebek merkezine gittiğimizde laboratuvar koşullarında nelere dikkat etmemiz gerek ki doğru bir seçim yaptığımızı anlayabilelim?

Teşekkürler.

Hocam tekrar merhaba,

Dünde sorumu cevaplamışsınız teşekkür ederim. İkinci tüp bebek tedavim için size gelmek isterdim ama İstanbulda yaşamıyorum tedavi esnasında gidip gelmek çalıştığım için çok zor. Laboratuar ve doktor tecrübesinin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Sizden ricam bir tüp bebek merkezine gittiğimizde laboratuvar koşullarında nelere dikkat etmemiz gerek ki doğru bir seçim yaptığımızı anlayabilelim?

Teşekkürler.
Merhabalar : bulundugunuz ılde dr unuz sizi hazırlar sadece yumurta toplama ve embrıo transfer ıslemı ıcın ıstanbula ( merkezımıze)gelerek tup bebek ıslemınızı yapabılırsınz. Her merkezın laboratuvar kosulları farklıdır bunu sızın tesbıt etmenız pek mumkun degıldır. Bol sans dılerım.

Back