doğru mu düşünüyorum kiii

aesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
263
1
46
İzmir
merhaba arkadaşlar...daha önce aldatılmaktan konu açmıştım hatırlarsınız.şimdi aradan aylar geçti ve ben daha doğrusu eskiden kocasına hiiiiç kıyamayan yazık günah fazla para harcamayım diye sürekli idare eden ben...artık bambaşka oldum aylar içinde (içimdeki canavar mı çıktı neeee)hiç bir şeyi umursamaz oldum:27:cebindeki son kuruşa kadar harcıyorum ve hiiiiç içim acımıyor:27:o da şikayetçi diil zaten .danışmak istediğim şey şu...taşınma arefesindeyiz...yaşadığımız yer pek çok kimseye göre zaten lüks bir yerdi...bir kaç ay öncesine kadar bu standartlarda bir yer ararken ben artık daha fazlasını istiyorum.daha fazlasını buldum ve önüne koydum ben burda yaşamak istiyorum dedim:ssz:önce kem küm etsede sonradan e iyi falan dedi...ama bir yanda yazık günah diyen vicdanım bir yanda ohhhh iyi yaptın diyen ben...iyi mi yaptım acaba ne dersiniz

Hiç vicdan yapma.. Hakkın o senin!!! Daha fazlası da...Ooooohh iyi olmuş..

Eşin diğer kadına ev mi açmış ? Pahalı hediyeler mi almış ?
Kazandığı para,sana söylediğinden çok muymuş ?
Eğer öyleyse,haklısın.

Ama değilse...Neden paradan vuruyorsun ?
Eşin,bir müddet anlayışlı davranabilir,hayır diyemeyebilir.
Ancak bu durumda,kendi geleceğinizden yersiniz.
Gereksiz harcamalar,bütçenizde telafisi zor delikler açar.

erkeklere acımayacaksın sen yetirmeye çalışırken gidip o seni aldatıyorsa hele hiç acımayacaksın boş ver bu dünyaya bir dahamı gelecez:47:

valla kızlar bana fikir verin yoksa ben her an yazık günah diyip vicdanımın sesini dinleyip eski aptal günlerime dönebilirim....ki bunu istemiyorum:ssz:

Gelirinizi,maddi sınırlarınızı biliyorsundur.. Çok abartmadan harcarsın,kısmadan ama çok da abartmadan..Acıma boşverrr :27: :27:

Son düzenleme:
eski konuza göz gezdirdim parayı harcamak yerine bence kendi adınıza biriktirmeye bakın
başka geliriniz yok kocanıza da pek güven olmaz en azından kendinizi garanti altına alırsınız

Son düzenleme:
Biz kadınlar cam gibiyiz.kırıldıkca keskinleşiyoruz.ama birde gerçek varki ne yaparsak yapalım acılarımız sönmüyor.
o yüzden ki bence yanlış yapıyorsun.hayat standarlarını değiştirmek yerine kendini güvende hissetmen için birşeyler yapmalısın.

eski konuza göz gezdirdim parayı harcamak yerine bence kendi adınıza biriktirmeye bakın
başka geliriniz yok kocanıza da pek güven olmaz en azından kendinizi garanti altına alırsınız

Bak bu daha akıllıca cidden :)

10 tl ye harcadıysan,20 harcadım deyip,yarısını at cebe,biriktir.
Ne olur ne olmaz.
Madem harcamana laf etmiyor,neden pahalı aldın diye hesap sormaz.

Son düzenleme:
Birikim de iyi fikir aslında ama zaten boşanma gibi (ki umarım olmaz,mutlu olursunuz) bir durumda zaten her şeyin yarısı senin.. :1:

[/B]
Bak bu daha akıllıca cidden :)

10 tl ye harcadıysan,20 harcadım deyip,yarısını at cebe,biriktir.
Ne olur ne olmaz.
Madem harcamana laf etmiyor,neden pahalı aldın diye hesap sormaz.

Aynen katiliyorum.
Sonucta harcamaninda,luksunde sonu yok.
Yasadigin seyler kolay degil.
Parayi carcur etmek yerine kendine ait bir birikim daha iyi olur.

ohh iyi yapıyorsun bence,eski konunu hatırladım..o paşa paşa kazansın sen harca,bunu hak etmiş..bazen erkeklere karşı acımasız olmak gerekiyor,onlar da kadınlara acımıyor çoğu zaman.dişe diş göze göz :67:

ama birikim de yap,ne olur ne olmaz..3-5 ne olursa atıver bi kenara.dünya hali,ihtiyacın olabilir.

Saba Tümer'in programında cemil ipekçi çıkmıştı geçen sezon..böyle harcamalrla,aldatmalarla konu açılmştı.'' ben iki taraf gibi de düşünebiliyorm.bir erkeği elinizde tutmak istiyorsanz para harcamayım,aman tutumlu olayım demiyecksiniz.erkekler para harcamayı sever,siz para hesabı yaptıkça o dışarıya para harcamaya başlar'' demişti.çk hoşuma gitmişti bu söz..doğruda bence..biz aman dedikçe yaranamıyorz..varsın harcayalım..

Saba Tümer'in programında cemil ipekçi çıkmıştı geçen sezon..böyle harcamalrla,aldatmalarla konu açılmştı.'' ben iki taraf gibi de düşünebiliyorm.bir erkeği elinizde tutmak istiyorsanz para harcamayım,aman tutumlu olayım demiyecksiniz.erkekler para harcamayı sever,siz para hesabı yaptıkça o dışarıya para harcamaya başlar'' demişti.çk hoşuma gitmişti bu söz..doğruda bence..biz aman dedikçe yaranamıyorz..varsın harcayalım..

valla izlememiştim o programı...ama doğru söylemiş bayıldımmm:1:

bence hazır hAyır demiyorken evi falan adınıza yapın, paralarla altın alın. nereye kadar parayla mutlu olacaksınız yatırım yapıp ayrılın. size yazık

her dediğinizi yapıyorsa bu pişman olduğu anlamına gelmez. kafası rahat etsin diye numara yapıyor bence

Bence de acıma ama abartma da =)

Eeee yeter be demesin sonra dimi =)

Birikim yapmaya gayret et, öfkelisindir anlıyorum ama hala aynı yaşamı paylaşıyorsunuz, bir takım lüksleriniz olsun ama abartmayın. Çok fazla hırpalamak da Allah'ın gücüne gider. Sonra o savurduğunuz paraları bulamayabilirsiniz.

Yazdıgıma belki biraz canınız sıkılacak ama,
evet haketmiş iyi yapıyorsunuz,
ancak belki de hiç bir şeye ses çıkarmamasında
ve sizin her dediğinizi yapmasında da belki bir bit yenigi vardır...

O nedenle ben de birikim yapmanız taraftarıyım...

Back
X