- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Herkese Selam!BDV’yi seçtim,aslında dert değil de sıkıntı diyelim.ben son konumda kv ile kavgamdan yazmıştım buraya.o gün bu gündür Selam vermem,kelime kesmem,bazen sinirli-sinirli çocuklarımla konuştuğunu görüp kendince bana Laf soktuğunu (çocuklara-neden çorap giymemişsin üstün başın zayıf)görüp hemen çocukları sesliyorum yanıma gelin diye.haliyle sinirleniyorum da.onun yaptığı yemekleri yemem,kendim yaparım.öyle manasız bir hayat işte.neyse arada çilek getirmiştiler kiloyla,içecek,reçel hazırlamak için.elimi bile sürmedim .eltim reçel yaptı çilekten.bugün de diğer meyvelerden getirmişler içecek yapmağa.yine elimi bile sürmedim evleri temizledim,kapıları sildim bu işleri yaptım.soracak olursanız niye yardım etmedin diye?cevap olarak şunu söyleye bilirim ki benle kavga ettiği gün bana dedi ki,”sen ne yaptın ki?kavanozları ben getirdim,şunu bunu”.halbuki bir tek kavanozları getirmişti,gerisinin hepsini ben yaptım.ama değer vermediği için bu sefer yapmadım.sizce doğru mu yaptım?şimdi dersiniz bize ne falan?vicdanımı rahatlatmak için elin gözü önemli benim için…