- 23 Mart 2015
- 192
- 67
- 48
Arkadaşlar mrhb ben kuzenim adına yazıyorum onun hesabı olmadığı için fikirleriniz çok önemli onun için....kuzenim iki evlilik geçirdi bi kızı var..26 yaşında..biriyle tanıştı türkiyeden..tel ve sosyal medya aracılığıyla irtibattalar..çocuk 37 yaşında hiç evlenmemiş ve iş adamı..kuzenim den çok etkılenmiş ve hayat hikayesini ayrıntılarıyla biliyo çocuk..ve çook inançlı bi kişi..kuzenimin dırumunu sorun yapmıyo..sürekli ona allah senin için bi ışık mutlaka yakmıştır maddi manevi rahata ereceksin mutlaka bi gün diyormuş..bu kadar haksızlık yaşamışfın fln..kuzenimde fazla yüz vermio ama etkilendiğini belli ediyo ve bu arada çoçuk sürekli ona misal veriyormuş..ne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş..aile konusuna kuzenım yorum yapmiş kabul etmezler diye bi kaç gün sonra oraları niye kurcalıyosun seni isteyen her halinle kabul eder etmeyende bırak gitsin üzülme demiş..ben bile gitsem üzülme diyomuş..kuzenimin sorusu bukadar ümit verici konuşuyor fakat ben kabul ettırıtım diyemiyor..çelişkili bi durum çözemiyorum diyo ve 1 aydır fln görüşüyorlar herşeyden önce güvenmem ve mutlu olabileğime inandığım kişiyle devam ederim mutlaka diyormuş..halledilmicek bi sorun ne olabilrkı diyomuş..ama tamda emin konuşmuyormuş..fikirlerinize çok ihtiyacı var..bu arada birsürü detaylar var ama daha fazla uzatmak istemiyorum..