Dogru olan ne bılmıyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kurumsal markette kasiyerim. Gece 11 de magaza kapanıyor. Çıkmam 11.15 i geçiyor. Burada yükselme ihtimalim çok zor. Buranın olumsuz yönlerşnş sayarsak, 2 3 yılda sürekli magaza degişiyor ve eve yakın uzak fark etmiyor gönderiyorlar. Müdürler 6 ayda performans notu veriyor. 3 kez d olursa ilten atılıyoruz. Müdürler falan bize çok baskı yapıyor. Sürekli ihtar tutanak yazma tehdidi yapıyorlar. Wc izni istıyorsun vermiyorlar. Vardıyeler adil degil.Her hafta izin günümüz degişiyor.Müşteri problemler ayrı dert. Stresten adetim gecikiyor. Sürekli gec cıkmaktan sıkılıyorum. İyi tarafları ise kurumsal ve maaşı zamanında yatar o kadar. Ben saat daha uygun iş bulup cıkmak ıstıyorum. Kpss hazırlanıcam ve kendi bransımda özel derste Alicam. Aslında sadece dershaneye gideyım diyorum ama kazanamazsam da bir senem bida gider. Saat uygun ile girmek mi burada bir ömür çalışmak mı. Haftada 4 gun falan 11 gıbı cıkıyorum. Diger iki gün 6 7 de falan cıkıyorum

Bu işle hayat geçmez , evlensen çocuğun olsa o saatlere kadar seni bekleyecek çocuklar. Yani uzun vadeli bir iş hayatın olmaz .kpss ye hazırlanın .

Hedefiniz olsun bence.
Söylediğiniz marketi biliyorum.
2 3 yıl da bir ihtimal belki yükselme ihtimalin var sizle beraber bekleyen bir sürü insan da var tabi. Hem çalışın hem kpss ye hazırlanın zaman koymayın kendinize. İşinizden de olmayın tabi zor olur ama mükafatını alırsınız inşallah

Bu işle hayat geçmez , evlensen çocuğun olsa o saatlere kadar seni bekleyecek çocuklar. Yani uzun vadeli bir iş hayatın olmaz .kpss ye hazırlanın .
Evet bende öyle dusunuyorum. Bu saatleri calisan herkes normal karsılıyor ama bana normal gelmiyor. Gece 11 de isten mi cıkılır

Hedefiniz olsun bence.
Söylediğiniz marketi biliyorum.
2 3 yıl da bir ihtimal belki yükselme ihtimalin var sizle beraber bekleyen bir sürü insan da var tabi. Hem çalışın hem kpss ye hazırlanın zaman koymayın kendinize. İşinizden de olmayın tabi zor olur ama mükafatını alırsınız inşallah
Aslında sadece kpssye hazırlanayım diyorum ama bransım zor bir brans. Bende saatı uygun DHAA az yorucu bir ıs bulup bransımda özel ders Alicam. Böylece alan sınavında iyi net yapabilirim. Nısanlımda özel ders al dıyor. Bır yandan dershaneye de gitmeyi dusunuyorum. Burada yukselme ihtimalim cok zor. Resmen bize mobıng uyguluyorlar. Sürekli tehdit edıyorlar

Back
X