- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Müşteriler problemli. EE mudur Sureklı baskı yapıyor falan cıdden bıktımAdetinizi geciktirecek kadar gergin bir ortamdan kesinlikle uzaklaşın derim
Evet bende öyle dusunuyorum. Bu saatleri calisan herkes normal karsılıyor ama bana normal gelmiyor. Gece 11 de isten mi cıkılırBu işle hayat geçmez , evlensen çocuğun olsa o saatlere kadar seni bekleyecek çocuklar. Yani uzun vadeli bir iş hayatın olmaz .kpss ye hazırlanın .
Babam ıstemıyor erken nikahı. Bende saatı duzgun ıs bakıyorumNikah yapıp işten çıkmayacakmıydınız siz ...
Aslında sadece kpssye hazırlanayım diyorum ama bransım zor bir brans. Bende saatı uygun DHAA az yorucu bir ıs bulup bransımda özel ders Alicam. Böylece alan sınavında iyi net yapabilirim. Nısanlımda özel ders al dıyor. Bır yandan dershaneye de gitmeyi dusunuyorum. Burada yukselme ihtimalim cok zor. Resmen bize mobıng uyguluyorlar. Sürekli tehdit edıyorlarHedefiniz olsun bence.
Söylediğiniz marketi biliyorum.
2 3 yıl da bir ihtimal belki yükselme ihtimalin var sizle beraber bekleyen bir sürü insan da var tabi. Hem çalışın hem kpss ye hazırlanın zaman koymayın kendinize. İşinizden de olmayın tabi zor olur ama mükafatını alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?