• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru olan ne, ya da doğru olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gside
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
10
0
86
İçel Mersin
erkek arkdşmı merak etmekten ilgilenmekten kıskanmktan ve sevmekten bıktım artık..çünkü ona göre ben herşeyin aşırısına kaçıyormuşum..aslında yaptığım bi şey yok yani en azından benim için öyle..yani onu çok kastırdığımı söylüyor..sevgilim burda değil..aramızda yaklaşık olarak 800km war herhalde..kendileri bu sene aftan yararlanarak eğitime döndü..ben ise çoktan mezun oldum çalışmaya bile başladım..onun okulunu bitirmesi max.4 sene:( kafam o kdar karışıkki..mesafe ise bni daha zor duruma soktu..yani mutluyken mutsuzm artık:( bunu onunla paylaştım ama mecbur..bu devirde ünv.mezunu bile iş bulamazken ünv.bitirmemiş bi insanın iş bulması daha zor..bu açıdan düşündüğümde "tamam"diyorum "en doğru kararda bu zaten" diyorum ama beklemek fikri bni mahvediyor..onu severkende ayrılmak bna hiç hoş bir fikir gibi gelmiyor..hem bekleme kısmını düşününce delleniyorm hem de "bni kastırıyorsun" dediğinde..
sizce doru olan ne ya da doru olan war mı?

hemen evlenmek mi istiyorsunuz?
yani aceleniz ne tam olarak anlayamadim aslinda..
4 sene cok gibi gozukse de cok degil aslinda.. ne guzel egitimli bi esiniz olcak mezn oldugunda.. ustelik siz o asamalari gectiginizden cok da yardimci olabilirsiniz..
is bulma acisindan konusuyorsa zaten hakli bu krizde hicbir yerde is bulamaz.. cok zor yani..
ya okumak ya askerlik bu tur seyler yapmasi mantikli bence..

bu sure zarfinda birlikte birikimizini yaparsiniz.. olmazsa soz yaparsiniz.. neyi beklemek istemediginizi anlayamadim ben acikcasi..
yani seviyorumm diyorsunuz sirf 4 sene evlenebilceginiz icn mi vazgeccekssiniz?
duygularinizi bi gozden gecirin bence.. tek sorun uzak olmaniz ve onun okula yeniden baslamasi mi?

"neyi beklemek istemediginizi anlayamadim ben acikcasi..
duygularinizi bi gozden gecirin bence.. tek sorun uzak olmaniz ve onun okula yeniden baslamasi mi? "(adalayda)

ciddi düşünüyoruz fakat onun okul bitmeden olmaz..uzak olması mesafe olması beni sinir ediyor..mesafeli bi ilişki o kadar zor yürüyorki..onu seviyorum bundan eminim..ayrılmayı düşünmüyorum sadece herşeyi gözden geçiyorum..iyi kötü olarak..yani bu dönemde neler yapmalıyım..ona nasıl davranmalıyım? kuşu fazla sıkarsan ölür kuşu sıkmazsanda uçar..yani demek istediğim o dengeyi nasıl ayarlayacağım ben..yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum

bence doğru olan kalbinin sesini dinlemek içine sormak ne istiyorum diye... arkadaşında dediği gibi 4 sene dediğin neki zaman su gibi akıp geçiyo.. hem ne güzel erkek arkadaşın kendini geliştiriyo geleceğiniz için sağlam adımlar atmaya çalışıyo... :teselli:

"neyi beklemek istemediginizi anlayamadim ben acikcasi..
duygularinizi bi gozden gecirin bence.. tek sorun uzak olmaniz ve onun okula yeniden baslamasi mi? "(adalayda)

ciddi düşünüyoruz fakat onun okul bitmeden olmaz..uzak olması mesafe olması beni sinir ediyor..mesafeli bi ilişki o kadar zor yürüyorki..onu seviyorum bundan eminim..ayrılmayı düşünmüyorum sadece herşeyi gözden geçiyorum..iyi kötü olarak..yani bu dönemde neler yapmalıyım..ona nasıl davranmalıyım? kuşu fazla sıkarsan ölür kuşu sıkmazsanda uçar..yani demek istediğim o dengeyi nasıl ayarlayacağım ben..yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum

canim bana kalirsa daha da eglenceli olur okul macreasi yeni bi durum.. kisisel gelisiimine katkisi.. uzak olmasi hakkaten zor tabiki ama aslina bazen faydasi da olabilir.. ne olursa olsun karsisinda degil yaninda olun.. sabahlari uyandirin mesela.. ne bileyim odevlerinde basarilar dileyin elinizden geldigince yardimci olun.. hafta sonlarinda ya da ara ara suprizler yapin internet yolu ile belki..
ne her saat basi arayin ne de arayi acin.. simdiye kadar nasil geldiyseniz oyle yani.. endiselencek bir durum yok..
eger ki olursa da ben elimden geleni yapmistim dersiniz hatanizin olmadigini dusunmeniz kendinizle barisik bir kisi olmanizi saglar.
olumlu yonlerinden bakin.. yeni is yeni okul.. yenilikller insanlarin hayatlarinda donum noktasi olurlar korkutucudur insan endiselenir.. ama bunu guzellestirmek sizin elinizde..kaydirigubbakcemile5

"

yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum

bu iki cümleye takıldım yanında olsa bu seferde başka birşeyler ortaya çıkabilirdi canım... Evet haklısın uzak olunca herşey zor, aradaki mesafe senin bu kadar takıntı yapmanı sağlamış...

Bir de güveniyorum diyorsun o zaman bu kadar çok kafana takma...

Bu dönemlerde biraz zamana bırakın kendinizi...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

herşeyi hep sen mi düşünüyorsun böyle? o hiç çabalamaz mı, hiç düşünmez mi bu ilişki nasıl yürür arada bu kdr mesafe varken, sevgilim iş hayatına adım atmışken ama ben henüz hala öğrenciliğimin ilk yılındayken filan diye?

[" hafta sonlarinda ya da ara ara suprizler yapin internet yolu ile belki.."

surprizler yapma evet güsel bir fikir:)

herşeyi hep sen mi düşünüyorsun böyle? o hiç çabalamaz mı, hiç düşünmez mi bu ilişki nasıl yürür arada bu kdr mesafe varken, sevgilim iş hayatına adım atmışken ama ben henüz hala öğrenciliğimin ilk yılındayken filan diye?

zaten onuda üzen kısım bu.. fakat mecbur hissetti geri okula dönmeyi çünkü iş sorunu çıktı karşısına..iş aradı okulu bıraktğında ama iyi bir iş olsun dedik..iyi bir işte de diploma istediler hep ya da tecrübe..her ikise olmayınca af fırsatını istemesede kaçırmak istemedi..istemesede dedim..çünkü okulu bırakma nedenide okuldan nefret etmesiydi..

zaten onuda üzen kısım bu.. fakat mecbur hissetti geri okula dönmeyi çünkü iş sorunu çıktı karşısına..iş aradı okulu bıraktğında ama iyi bir iş olsun dedik..iyi bir işte de diploma istediler hep ya da tecrübe..her ikise olmayınca af fırsatını istemesede kaçırmak istemedi..istemesede dedim..çünkü okulu bırakma nedenide okuldan nefret etmesiydi..
canim neticede gelecegi icin yeniden okula donmus demi.. kimse eglenmek icin okumuyo.. ilerisi icin yeniden plan yapmasi gerekmis.. bi de dedigim gibi bu krizde is bulmak kolay mi?
istedigi gibi iyi bi ise sahip olmak kolay mi.. hem nerden belli olur ki canim 2 sene icersinde guzel bi is bulup hem okuyup hem calismayacagi?
yani karamsar bakma biraz sorumluluk sahibi bir insansa birak biraz onun ellerine iliskinizi..
endiselenmiyorsa elbt vardir bir bildigi demi..
hem cocuk istemedi halde okula donuyorsa sen de heycanini sondurme canim.. o zaman hic okuyamaz..

Back
X