"neyi beklemek istemediginizi anlayamadim ben acikcasi..
yani seviyorumm diyorsunuz sirf 4 sene evlenebilceginiz icn mi vazgeccekssiniz?
duygularinizi bi gozden gecirin bence.. tek sorun uzak olmaniz ve onun okula yeniden baslamasi mi? "(adalayda)
ciddi düşünüyoruz fakat onun okul bitmeden olmaz..uzak olması mesafe olması beni sinir ediyor..mesafeli bi ilişki o kadar zor yürüyorki..onu seviyorum bundan eminim..ayrılmayı düşünmüyorum sadece herşeyi gözden geçiyorum..iyi kötü olarak..yani bu dönemde neler yapmalıyım..ona nasıl davranmalıyım? kuşu fazla sıkarsan ölür kuşu sıkmazsanda uçar..yani demek istediğim o dengeyi nasıl ayarlayacağım ben..yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum
"
yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum
ciddi düşünüyoruz fakat onun okul bitmeden olmaz..uzak olması mesafe olması beni sinir ediyor..mesafeli bi ilişki o kadar zor yürüyorki..onu seviyorum bundan eminim..ayrılmayı düşünmüyorum sadece herşeyi gözden geçiyorum..iyi kötü olarak..yani bu dönemde neler yapmalıyım..ona nasıl davranmalıyım? kuşu fazla sıkarsan ölür kuşu sıkmazsanda uçar..yani demek istediğim o dengeyi nasıl ayarlayacağım ben..yanımda olsa bunları dert etmem bile ama mesafe olduğu için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..ona çokda güveniyorum ama onu hep merak ediyorum
herşeyi hep sen mi düşünüyorsun böyle? o hiç çabalamaz mı, hiç düşünmez mi bu ilişki nasıl yürür arada bu kdr mesafe varken, sevgilim iş hayatına adım atmışken ama ben henüz hala öğrenciliğimin ilk yılındayken filan diye?
canim neticede gelecegi icin yeniden okula donmus demi.. kimse eglenmek icin okumuyo.. ilerisi icin yeniden plan yapmasi gerekmis.. bi de dedigim gibi bu krizde is bulmak kolay mi?zaten onuda üzen kısım bu.. fakat mecbur hissetti geri okula dönmeyi çünkü iş sorunu çıktı karşısına..iş aradı okulu bıraktğında ama iyi bir iş olsun dedik..iyi bir işte de diploma istediler hep ya da tecrübe..her ikise olmayınca af fırsatını istemesede kaçırmak istemedi..istemesede dedim..çünkü okulu bırakma nedenide okuldan nefret etmesiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?