Doğru olanı mı yapmışım?

CalmBeforeTheStorm

The Best
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1.564
2.901
53
selam canım KK. Uzun zamandır giremedim iş yoğunluğundan dolayı. Derdim olunca damladım :))

Bu sefer derdim tamamen işle ilgili.

Çok yakında görevde yükselme sınavımız var. Tanıdığım ve sevdiğim bir hocam da benim başvurduğum bu sınava, aynı mevki için girecek. Kendisi benden yaşça büyük bir öğretmen. Ama tanışıyoruz beni sever, bende onu sever sayarım. Fakat sınava başvuru yaptığımızdan beri adam tuhaflaştı. Neredeyse her gün karşılaşıyoruz ama artık konuşmak istemşyor gibi benimle. Ve ben çok üZülüyorım. Çevreden bi arkadaş da, bence sen yanlış yaptın sonuçta o senden büyük ve de tecrübeli aynı kadro için senin başvuru yapman ayıp olmuş dedi.

İçime kurt düştü açıkçası. Hatta uykularım bozuldu diyebilirim. Kendimi çok kötü bi insan gibi hissediyorum. Halbuki bu bir sınav ve başarılı olan kazanacak.
Sizce de başvuru yapmamalı mıydım?

Müdür yardımcılığı sınavı mı. Şartların tutuyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Yaşa bağlı olsaydı sınav yapılmazdı. “Cınım yhaa yaşa bağlı olsaydı sınav yapmazlardıığğ” falan diyebilirsin biri bişey derse. Ayrıca niye başvuru yapmamalıyım mı diye soruyon ? Niye vicdan yapıyon

Müdür yardımcılığı sınavı mı. Şartların tutuyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Yaşa bağlı olsaydı sınav yapılmazdı. “Cınım yhaa yaşa bağlı olsaydı sınav yapmazlardıığğ” falan diyebilirsin biri bişey derse. Ayrıca niye başvuru yapmamalıyım mı diye soruyon ? Niye vicdan yapıyon
Şube müdürlüğü.
Keşke o kişi sevdiğim saydığım biri olmasaydı ya da keşke o bana tepkili davranmasaydı

selam canım KK. Uzun zamandır giremedim iş yoğunluğundan dolayı. Derdim olunca damladım :))

Bu sefer derdim tamamen işle ilgili.

Çok yakında görevde yükselme sınavımız var. Tanıdığım ve sevdiğim bir hocam da benim başvurduğum bu sınava, aynı mevki için girecek. Kendisi benden yaşça büyük bir öğretmen. Ama tanışıyoruz beni sever, bende onu sever sayarım. Fakat sınava başvuru yaptığımızdan beri adam tuhaflaştı. Neredeyse her gün karşılaşıyoruz ama artık konuşmak istemşyor gibi benimle. Ve ben çok üZülüyorım. Çevreden bi arkadaş da, bence sen yanlış yaptın sonuçta o senden büyük ve de tecrübeli aynı kadro için senin başvuru yapman ayıp olmuş dedi.

İçime kurt düştü açıkçası. Hatta uykularım bozuldu diyebilirim. Kendimi çok kötü bi insan gibi hissediyorum. Halbuki bu bir sınav ve başarılı olan kazanacak.
Sizce de başvuru yapmamalı mıydım?
ya ne alaka bu yüzden sizinle konuşmayacaksa bırakın konuşmasın herkesin kendi hayatı hocanız maaş farkını verecek mi sanki size olmaz öyle şey ayıp etmiş hocanız

Tabiki yapmalısın ve yapman da yanlış bişey yok böyle şeylerin küslüğü mü olur? Herkes biyerlere gelmek için çabalar heralde oturduğun yerden yükselemiceksin kiii bu herkese tanınmış bir haksa sen neden mahrum kalasın? :)

Başvuru hakkiniz varsa neden basvurmayasaniz? İş bu yani ayip olmasin diye belkide kazanabileceginiz bir mevkiyi kendinizden buyuklere birakmak zorunda degilsiniz ne sacma sapan bir düşünce bu. Kim bozulursa bozulsun.
bu sene bu sınavı kaçırırsam sonraki sene benim tercih etmek istediğim kurumlar dolmuş olacak. O kadar düşündüm ki acaba çekilsem mi sınava gitmesem mi diye. Saçmaladığını yeni yeni farkediyorum

Şube müdürlüğü.
Keşke o kişi sevdiğim saydığım biri olmasaydı ya da keşke o bana tepkili davranmasaydı
Sınava girecek kişi de egoistmiş bu yüzden konuşmuyorsa..
Diğerlernin ne düşündüğünü de onlar söylemeden sen bilemezsin. Konunda anlamadığım tek şey şu: Neden bu duygusallık?
Cevabın sevgi saygı olduğuna inanmıyorum

Madem senden buyuk o zaman bir buyuk gibi davransin.. sinavi kazansa yuzunuze bile bakmayacak o adam, siz kazansaniz yine bakmayacak.. iyi olmus erkenden gormussunuz yuzunu..
aynen öyle ben sınava girmesem bu sene. Seneye girsem istediğim kurumlar açılmayacak mesela o zaman üzülen yine ben olacağım. Haklısınız.

Sınava girecek kişi de egoistmiş bu yüzden konuşmuyorsa..
Diğerlernin ne düşündüğünü de onlar söylemeden sen bilemezsin. Konunda anlamadığım tek şey şu: Neden bu duygusallık?
Cevabın sevgi saygı olduğuna inanmıyorum
şöyle söyleyeyim kendisi çevrede sevilen sayılan biri. Herkesin sevdiği biri. Hale etkisi ile herkese bu durumu farklı lanse edip bana tepkili olunmasından korkuyorum bir de. Sevgi saygı haricinde. Yani o da ben de aynı ilçedeki aynı mevkiyi istiyoruz. Tercihlerde aynı yeri yazacağız ve kim yüksek alırsa onun olacak yüksek ihtimalle. Bu şekilde tepkili davranıp benim çekilmemi sağlamak istiyor sanırım

İyi de orda nasibi olan kim biz bilmiyoruz ki

Siz de gireceksiniz o da girecek nasibi olan kazanacak bunun için üzülmenize gerek yok

Eğer nasibinde yok ise o da kazanamaz

Eğer sizin nasibinizde var ise fazladan yüz kişi de girse siz kazanırsınız

Sonuçta ortada bir hak yeme vs yok
Rahat olun

Back
X