Dogru söyleyen neden dokuz köyden kovulur?

Su an ben 23 yasindayim kendiside 30 a yaklasiyo, ama bu hal ve tavirlar taa kucuklukten beri var belki bu yuzden oyle hissettiniz. Bende isterdim konusup bana anlatmasini neden boyle yaptigini gerekcelerini.

Hangi halimi tuhaf buldunuz anlayamadim
Yani ben olsam konusturmam onu karsımda
Ona bu hakki verdiginize sasirdim
Hatta kesin ilişkinizi,muhattab olmayin.
Sizin söyledikleriniz hepsi dogru ise bariz kiskaniyor sizi baska aciklamasi yok.

Beladan emelde uzak dururuz. Sen uzak durmak yerine iletişimini sürdürüp onu başkalarına şikayet ediyorsan sorun sende gözükebilir. Çünkü rahatsız olan insan uzak durur. Hem görüşüp hem şikayet ediyorsan geçimsiz görüyor olabilirler.

Ben annemi cozemiyorum. Bu insan kilikli bi kac yil once bize geldi kaldi. Helalleserek ayrildi. Iki gun sonra diger teyzemle annemin arasini bozmaya calisti iftira atarak. Annem baya konusmadi sonra affetti. Boylede bi pislik.

Annem cokmu saf cokmu temiz kalpli bilmiyorum. Simdi ben sana yaptigini unuttunmu diyince olsun o genc, cocuk diyo. Cocuk cocuk dogurdu 30 yasina geldi.

Tek bunada degil. Bahsettigim kucuk teyzemde boyle yapti. Gecenlerde annemin onda parasi vardi, onu dayima ver ben hediye ediyorum dedi. Aman Allahim annemi telefonda dovecekti nerdeyse. Sen hp bolesin, safsin. Senin yuzunden onlari aramak zorunda kaldim. Falan filan. Bu sefer bisy demedim bekled. Annem kendisi cozuldu. Ben onun ablasiyim, ayrica para benimdi bana bunu yapmamasi lazimdi diye.

Hani kulak ornegi vardirya. Sen sag kulagi gosteririsin o inat eder sol taraftan dolanip sagi gosterir. Benim durumumda buna benzedi. Politik olupta sag gosterip sol vuramiyorum.

bende hep doğruyu söylediğim için sürekli yanlış anlaşılır suçlu olurum.
Hain hain sinsi sinsi davrananlar melake :/

Back
X