Doğru yer mi bilmiyorum:)

Zeynep_Nihal

Ömür dediğin şey 2 parça önce 🍅 sonra salça
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.363
15.850
408
Eskişehir
Herkese merhaba arkadaşlar.daha önce de kk da şikayetlerimi yazdığım yada aradığım bir konu hakkında size kendi başıma geleni anlatmak istedim.insallah 1kisi değil 1000 kişiye faydam olsun istiyorum.cunki coook çektim.gectigimiz Ekim ayından bu yana kasıklarımda vajinada sızlama, ağrı,yanma ve zonklamam vardı.(bu arada böbrek hastasıyım)kesin usuttum diyip urolojiye gittim antibiyotik tedavisi başlandı.ama şikayetlerim hiç geçmedi.gun geçtikçe şikayetlerim artmaya başladı.uroloji doktorun sistoskopi yapalım sana o zaman geçer dedi tamam diyerek yaptırdım.ama bir şey çıkmadı çok şükür.benim şikayetler hala devam etmekte.kadindoguma gitmeye karar verdim.smear yapıldı tahlil yapıldı şükür temiz çıktı.pelvikte iltihap var sol yunurtaligin şiş ve mantar olabilir dedi ve verdi bana fitili antibiyotiği 2ay sonra gel dedi.hic bir işe yaramadı.bu cuma gecesi ölüp ölüp dirildim.hemen özel de bir doktor bulup gittim.dedikleri beni o kadar çok şaşırttı ki.ne yapacağımı ne dusunecegimi şaşırdım.bana dediği sen de mantar yok,iltihap yok ve sol yunurtaligin temiz sağ tarafta az var dedi.bu şikayetlerin asla bunu yapmaz dediben 2 sene psikolojik tedavi görmüştüm.benim şikayetlerim ilacı doktor kontrolünde bıraktıktan sonra başlamıştı ve bunu doktor buldu ve söyledi.vulvadaki sinir uclarim vücudumda olan bir travmadan dolayı eksiklik hissetmiş ve ilacı bıraktıktan sonra ortaya çıkmış.anliyacaginiz ben yaşadıklarının altında psikolojik travma olduğu için böyle bir tepki vermiş.bunuda burda anlatmak istedim ki internette bu konun ile ilgili sadece 1sitede denk geldim ve başkasına da faydam olsun istedim.bu konu üstüne dusmeseydim benim ömrüm hastane hastane gezip antibiyotik içmekle geçecekti.sizinde aklınızın bir köşesinde bulunsun.rabbim hepimize şifa versin.yar ve yardımcimiz olsun

Çok geçmiş olsun gerçekten ilginç bir hikayeymis. Ama sansliymissiniz da biraz durumu cozebilen bi doktor cikmis karsiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…