doğrumu yaptım yalnışmı lütfen yardımcı olun

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
birkaç gün önce hayatımdaki insanın yalnış anlamadan dlayı onu aldattığımı düşündüğünü ama buna rağmen bana inandığını söylediğini yazmıştım..bunun üzerine ayağından rahatsız lduğu için,10 gün memleketine gitmiş ve bu süre içinde onu aramadığımı kafasını dinlemesi açısından bahsetmiştim..daha önce okuyan ve yorum yapan arkadaşlar bilirler..10 günün ardından msj yazmıştım ve cvp vermemişti..faceden yazıştım beni sil bana güvenmiyorsan yada sana rahatsızlık veriyorsam diye,ne sildi nede cvp yazdı..kandilde kandil mesajı atmıştı sadece..cep telefonuma..bende ondan beklemek yerine dün yine msj attım seni merak ediyorum diye..yine cvp vermedi..ama bu arada görüyorumki faceye giriyor devamlı..yani msjıma cvp vermesi zor bişeymi birgün sesimi duymadan duramayan insandı hemde..bende artık daha fazla dayanamadım ve faceden sildim onu..sonrada senin yapamadığını ben yaptım,sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim..hoşca kal yazdım..silmem hatamı hiç silmemelimiydim yaoksa en iyisinimi yapmışım..?????içim rahat değil açıkcası..amacı ne anlayamadım yaa

en iyisini yapmışmısın bilemem zaman gösterir bunu:umursamaz:
ama bende olsam aynısını yapardım kandil mesajı atabilen insan mesajlarına cevapte verebilir

liseli çocuklar gibi çocukça yaşadığınız bilmem farkında mısınız?

evt kesinlikle çcukça ama belirsizlik ve karşındaki insanın sesizliği gerçekten deli ediyor..şimdi ise acaba silmemelimiydim diye soru işaretleri var beynimde

çok haklısın amamesajlarıma hiç bir şekilde cvp vermedi..ben facedeyken gelmedi kendisini sakladı..dayanamadım artık

canım faceden silmişsin birkere
tekrar eklemen çocukluk olur
çok üstüne düşüyorsun

en iyisini etmişin...
hatta başka neyi var neyi yoksa sil gitsin:umursamaz:

Bence konusabilseydin iyi olurdu..yanlis anlasilmalar ne yazik ki bircok guzel iliskinin sonunu getirebiliyor,hatta cok ilginctir ki erkekler cok cabuk sevgiden nefrete gecebiliyorlar- tecrubeyle sabittir!! - aranizda iletisim olamadigina gore artik yapacak birsey yok...cok kizgin olsa bile sayet seni cok sevseydi bir sekilde sana ulasirdi, ustune dusme,zamana birak hatta hayatinda yeni bir sayfa ac derim...

2 defa msj attım cvp vermedi..faceden yazdım onada yanıt yok..bence gerçekten sevseydi bu kadar sessiz kalmazdı diye düşündüğüm için sildim faceden..

2 defa msj attım cvp vermedi..faceden yazdım onada yanıt yok..bence gerçekten sevseydi bu kadar sessiz kalmazdı diye düşündüğüm için sildim faceden..

hatalı olduğunuzu düşündüğü için size acı çektirip, pişmanlık yaşamanızı, vicdan azabı duymanızı ve en önemlisi peşinden koşmanızı istiyor..

istediğini yapmışsıınız.. merak ediyorum yazmışsınız..

sıra sizde...

asla faceten filan eklemeyin tekrar.. aramayın, msj atmayın... bence o dönecektir size ...istemeyen adam beni arama yazardı emin olun..:teselli:

canım benım sana nazlanıyor bence offff nazlı sıtemlı erkekte hıc cekılmez sende arama bence sucsuzzsan bırak o kossun arkanda kendını dusurme

elacım ben senin mutlu olmanı istiyorum artık.:teselli: bence geçmişe bakma.Faceden silmiş olabilirsin ama sana mesaj atarak da ulaşabilir dimi;eğer gerçekten seviyosa seni sana tıpış tıpış gelicektir merak etme.Şimdi silmeli miydin silmese miydim diye düşünüp dert edinmek yerine sana diğer topikte dediklerimizi uygula mutlu et kendini tatlım; çünkü sen mutlu olmayı hak ediyosun :teselli:

zaten sessiz kaldığı hiç bişey söylemdiği için,sildim facedende.yaa nden insanlar böylesine dengesiz anlamıyorum..bir açıklama yapmak çokmu zor..artık cvp yazmayınca istemdiğini düşündüm zaten..

ah sedefcim olmuyr yaa çıldıracak durumdayım inan..yaa herşey bu kadarmı kötü gider cnm benim..depresyon tedavisi görüyorum 6 aydır ama tüm olumsuzluklarda peşi sıra geliyor..inan artık ne insanları anlayabiliyorum nede yaşananları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…