birkaç gün önce hayatımdaki insanın yalnış anlamadan dlayı onu aldattığımı düşündüğünü ama buna rağmen bana inandığını söylediğini yazmıştım..bunun üzerine ayağından rahatsız lduğu için,10 gün memleketine gitmiş ve bu süre içinde onu aramadığımı kafasını dinlemesi açısından bahsetmiştim..daha önce okuyan ve yorum yapan arkadaşlar bilirler..10 günün ardından msj yazmıştım ve cvp vermemişti..faceden yazıştım beni sil bana güvenmiyorsan yada sana rahatsızlık veriyorsam diye,ne sildi nede cvp yazdı..kandilde kandil mesajı atmıştı sadece..cep telefonuma..bende ondan beklemek yerine dün yine msj attım seni merak ediyorum diye..yine cvp vermedi..ama bu arada görüyorumki faceye giriyor devamlı..yani msjıma cvp vermesi zor bişeymi birgün sesimi duymadan duramayan insandı hemde..bende artık daha fazla dayanamadım ve faceden sildim onu..sonrada senin yapamadığını ben yaptım,sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim..hoşca kal yazdım..silmem hatamı hiç silmemelimiydim yaoksa en iyisinimi yapmışım..?????içim rahat değil açıkcası..amacı ne anlayamadım yaa