Doğrusu hangisi bilmiyorum

turuncucetvel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
88
55
3
Eski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum

Eski konumda bahsetmiştim eşimin maddi sorunlarını.Kumar oynadığını söylemşti çoğu kişi.Uygulamadan kuruşu kuruşuna harcadığına bakıyorum kumar değil.Konu da artık bu değil.Evliliğimde çok yorulduğumu hissediyorum.Asla temizliğe yemeğe yardım etmiyor.Çok büyük kavgalar da ettik oturup düzgünce konuştuk da.Çalışma otur evde temizlik yemek yap karı olan sensin demekten başka yaptığı bir şey yok.Kimi anlattıklarım bu sebepten boşanılmaz diyor kimisi de git kendine ev tut kendi pisliğini temizlersin diyor.Doğrusu ne bilmiyorum.Market alışverişi temizlik yemek bende.Eve gelip bunları yapmaya artık gücüm yetmiyo ama boşanmak için yeterli sebep mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey çok yorgunum hep yorgunum
Kaç yaşındasınız? Çalışıyormusunuz?
Belkide sadece düzgün bir haftalık plana ihtiyacınız vardır? Çocuğunuz varmı?
Tek sorun bu anlattıklarınızmı yoksa daha farklı seneplerdemi var?

32 yaşındayım çalışıyorum.Maddi anlamda uyardım bu ay eline maaşının bi kısmı kaldı onu hallediyoruz sayılır.Çocuğumuz yok.Başka sebep yok tek sorun benim her şeye yetişmem yetişmeye çalışmam

Ayrılmaya cesaretiniz yoksa ev işlerinin hiçbirini yapmayın. Bırakın evi pislik götürsün. Seçimi kendi yapsın ister temizliğe yardım etsin ister ayrılsın.çok mu önemli bu adamın varlığı boş verin yokluğunda en azından iş yükünüz azalır

Bu saydıklarınızı tek siz yapmak zorundaysanız neden evlendiniz
evlilik Bnm gözümde ekip işidir bu saydığınız işlerden kolay gözükeni bile kolay değil eşiniz birgün bunları tek yaparsa siizn değerinizi anlar emin olun

Ayrılmaya cesaretiniz yoksa ev işlerinin hiçbirini yapmayın. Bırakın evi pislik götürsün. Seçimi kendi yapsın ister temizliğe yardım etsin ister ayrılsın.çok mu önemli bu adamın varlığı boş verin yokluğunda en azından iş yükünüz azalır
2 haftadır markete git diyorum gitmedi dışardan yedik 2 hafta...Evde ekmek bile yok ama gitmiycem diye tutturdu.Temizliği de 10 gündür yapmıyorum her yer toz, klozet kapağı idrar ve kıl.lavabo içleri yatağın içi pislik içinde.Ama onun için önemli değil.Elinde 1 tabak meyve hep tv başında.sadece tuvalete ve sigara içmeye kalkıyor

Her şeye yetişmek zorunda değilsiniz. Hafta bir iki gün evi temizlemek için biriyle anlaşabilrsiniz.
Parasını vermem diyor onu da yaptım haftada bir biriyle anlaştım şansımdan ya tuvaleti temizlemedi ya tozları almadı sadece yerleri silip süpürdü ya da salonda sigara içti.Çalışıyorum etraftan da sorup soruşturup bulamıyorum.İnanın temizliğe yardımcı birini bulsam parası da gözümde değil.Ama böyle hayat geçer mi çocuğum olsa bakmaz ben evde yokken ölür çocuk açlıktan.Bir akrabası da böyle ki eşiyle konuştum temizlikçi tuttum yardım etmediği için dedi gayet mutlu.Kendime yediremiyorum karısın temizliği yapacan yemeği yapacan lafını dağ ayısı gibi

Bu saydıklarınızı tek siz yapmak zorundaysanız neden evlendiniz
evlilik Bnm gözümde ekip işidir bu saydığınız işlerden kolay gözükeni bile kolay değil eşiniz birgün bunları tek yaparsa siizn değerinizi anlar emin olun
Evet bence de.Biri evi süpürür diğeri siler biri yemek yapar biri alışverişi vs vs.Ama o ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi diyor.Yıldım

2 haftadır markete git diyorum gitmedi dışardan yedik 2 hafta...Evde ekmek bile yok ama gitmiycem diye tutturdu.Temizliği de 10 gündür yapmıyorum her yer toz, klozet kapağı idrar ve kıl.lavabo içleri yatağın içi pislik içinde.Ama onun için önemli değil.Elinde 1 tabak meyve hep tv başında.sadece tuvalete ve sigara içmeye kalkıyor

Ev işlerini yapmıyor hade onu kabul edelim ev işi dışındaki sorumluluklarını yerine getiriyorum?

Ev işlerini yapmıyor hade onu kabul edelim ev işi dışındaki sorumluluklarını yerine getiriyorum?
Çalışıyor ailemle arası iyi hasta vs olsam bakar eder hastaneye götürür.Dibine kadar sosyalleşiriz hiç sıkıntı değil ama yorgunluktan burnum kanıyor yardım et diyorum sen de yapma diyor

Evet bence de.Biri evi süpürür diğeri siler biri yemek yapar biri alışverişi vs vs.Ama o ben tv izleyecem karısın sen yapacaksın tabi diyor.Yıldım
Öküze bak hele. Bana bu üslup kullanılsa ve çocuk da ortada yoksa boşanma perileri gelirdi bana.

Eve para mı getirmiyor? Bu kısmı anlayamadım.

Öküze bak hele. Bana bu üslup kullanılsa ve çocuk da ortada yoksa boşanma perileri gelirdi bana.

Eve para mı getirmiyor? Bu kısmı anlayamadım.
Onu da yapmıyordu daha doğrusu maaşını çar çur ediyordu bu ay dikkat etti annesine babasına konuyu açınca

Evet ben de hep aynı cümleyi kuruyorum acımasız bi insansın karşında burnum kanıyo yorgunluktan diyorum kafan çalışmıyo sen de yapma diyorum sana diyor ama kaç gün yapmayacağım tuvalet mecbur kullanılıyor yatakta uyurken yastıktan kıllar geliyor

Bence araştırın iyi bi temizlik yapan abla tutun haftada 1 gelsin yapsın. Tek başınıza çalışan bi kadın için çok zor olur temizlik ev market alışverişi. Sorun böylelikle çözülür. Bazı erkekler eşiniz gibi maalesef bu tür şeyleri kadının göreviymiş gibi görüyorlar.o_O

Yani bu tavırda birinin sanmam ki diğer alanlardaki düşünceleri /hareketleri insancıl ve makul olsun.
Çalışma otur evinde temizlik yap ne ya?
Yardımcı kadının parasını vermem ne?
Sizin maaşınız yok mu? İzin mi alacaksınız bi de eve yardımcı çağırırken?
Yardımcı aramaya devam edin. İlla ki ortalama biri denk gelir. Eksik bile yapsalar şimdiki halinizden iyidir.
Eğer ev müsaitse ben olsam odamı ve lavabo imu banyomu ayırırım. Çok ciddiyim.
Asla ama asla çocuk yapmayın.

Back
X