Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..

Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum

Başkasının kocası nasıl hayatının aşkı olabiliyor yahu?
Ayrıca sözde çok aşık adam sen olmayınca arkadaşına yazılmış mideler konya ovası. Böyle reziller mutlu olsa ne olur.
Yemeden içmeden kesilmek nedir daha önce gerçek bir acı yaşamadın herhalde.

Merhaba,

Evli birisi için üzülmene değmez, yani o eşinden ayrıldı senin ile birlikte oldu mutlu mu olacağını sanıyorsun, bu tipler sokak lambası gibidir, kime yanıp söndüğü belli olmaz. Unutmaki bir başkasını senin için terkeden bir gün elbet senide bir başkası için terk eder. Üzülmek için elinizden gelini yapıyorsunuz, kendinize sorunlar çıkarıyorsunuz, garip, garip bilmediğiniz insanlar ile arkadaşlık kuruyorsunuz. Başkası ile mutlu olsun, sen mutsuz ol ne fark edecek vicdan önemli olandır. Vicdanınımız en büyük yargıçtır, biz onu öldürmedikçe

Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.

Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Neyin mutluluğu bu ya? Adam yarın bir gün bırakacak gönül eğlendiriyor arkadaşınla. Karısı ile ilişkisi yokmuş öyle mi? Yedin mi sen bunu? Bal gibi de karısı ile ilişkisi var. Böyle adamlar eşlerine yakalanınca ne diyor biliyor musun? O kadın bana musallat oldu peşimi bırakmadı ben seni seviyorum karıcım.

cok da mutlularmis.

şlksfdlşkfs mantıklı ol lütfen. adma evli. seni şaapamadım başkasını illa şaaparım demiş resmen. dediğini de yapmış. valla çok komik ya. sakın üzülme. diğer kız da derdine yansın. evli adamın uçkurunun oyuncağı olmuş.

Neyin mutluluğu bu ya? Adam yarın bir gün bırakacak gönül eğlendiriyor arkadaşınla. Karısı ile ilişkisi yokmuş öyle mi? Yedin mi sen bunu? Bal gibi de karısı ile ilişkisi var. Böyle adamlar eşlerine yakalanınca ne diyor biliyor musun? O kadın bana musallat oldu peşimi bırakmadı ben seni seviyorum karıcım.

zaten hiç şaşmıyor.

karımı sevmiyorum. cinsellik bitti. ama ayrılamıyorum vsvsvsvs

bizim kızlar da paso yiyor aynı yalanları.

bi adam da çıksın desin ki valla ben karımı da götürüyorum ama canım sıkıldı, yenilik istiyorum diye. helal olsun diycem.

Adam hemen gidip başkasını bularak karakterini göstermiş zaten.Daha neden mutsuz oluyorsunuz ki?Doğrusunu yapmışsınız biraz zaman geçsin bunu daha iyi anlarsınız

Adamın eşini bul yaptıklarından haberi olsun,o masum bu cirkinliklere alet olmasın bari kendin icin,o kadın için yapacağın en büyük iyilik bu ve o adamdan ve o kadından alacağın en büyük intikam bu benim başıma gelse muhakkak haberim olsun isterdim,karısına çok üzüldüm : ((biri kocasına aşık evli diye uzaklasmis,öteki evli mevli dememiş almış kabul etmiş Allah ıslah etsin ne diyim.

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim

Esi biliyor daha onceden aldattigini.bosanmiyor.ayrica esine soylesem ne olacak.inkar edecekler..resim falan cekmeliyim bunu da su an yapamam ama inan bana ileridr yapacagim.

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Tövbeler olsun,adam karaktersiz ne duygusali Allah ini seversen bildiğin karaktersiz,şöyle anlatayım KA_RAK_TER_SİZ yapma gözünü seveyim bosanirmis o bosansin ben saçımı üçe vururum evde karısıni yaglayıp ballamiyorsa ne olayim.

Back
X