Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Delirdin mi? Kendine gel. Sen olmadan başkası olacak, nefes alsın yeter modunda karşındaki kişi. Silkelen ya. Böyle saçma nasıl düşünebilirsin anlamıyorum.

şlksfdlşkfs mantıklı ol lütfen. adma evli. seni şaapamadım başkasını illa şaaparım demiş resmen. dediğini de yapmış. valla çok komik ya. sakın üzülme. diğer kız da derdine yansın. evli adamın uçkurunun oyuncağı olmuş.
Cok dogru, ama oyuncak olan da niteligi anca o kadar kadinlar zaten. Onlarin da hakketigi bu .

Adam cok duygusal biri..asik olup bosanir..duygusal bosluktan yapiyor bunu asik oldugunda iliskisi yurudugunde bosanir..
Ve o kizla mutlu olduklarinda beb cok uzulecegim
Uzulme, kiskanma kadini. Gec degil, sen de baskasinin metresi olur birgun.

Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.

şu yorumu görmesem başka cevaplar yazacaktım ama;
e git onları ayır madem sen adamla birlikte olmaya başla?? madem cidden mutlular yani adamı geri al :olamaz::olamaz: tövbe est.. bu hikayede adamın karısını sallayan hiç kimse yok ne acı. şu konuda kim ne yazarsa yazsın sizin fikriniz de değişmez.mideler konya ovası
rezalet puanım 9/10

Evli bir adamla iliskiye baslamamakla en iysiini yapmissin.

Yiyip icmeden kesilecegine ..oh be kurtuldum..deyip hayatina devam etmen daha mantikli olur

Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Adam evli.
Evli.
Bu yoldaki evli adamlar karsisindaki kadini kandirmak icin...karimla mutsuzum..der.

Isi bitince de postalar karsisindaki kadini.

O yuzden..o mutlu ..deyip durma.

O zaten mutluydu karisiyla.:)

Uzulme, kiskanma kadini. Gec degil, sen de baskasinin metresi olur birgun.[/QUOTE]
:işsiz::işsiz: belki bu kez becerebilir metres olmayı:KK9:

Evli bir adamın arkasından başkasıyla birlikte diye üzülüyormusunuz pesssssssssssss:oha:

Evli bir adamın arkasından başkasıyla birlikte diye üzülüyormusunuz pesssssssssssss:oha:
Bi daha acikliyorum dilerim anlarsiniz..ben haksizliga ugradigimi dusunuyorum..orada b7 durumdda kalamad8gimdan duzenim bozuldu.adama da asigim.o kadin mutlu.ben mutsuz.bu can yakiyor..istesem olurdum ben bunu istemedim.ya niye anlamiyorsunuz

O zaman arkadasinizdan once davranip birlikte olsaydiniz bu adamla. Neyin aglamasi bu simdi?

O zaman arkadasinizdan once davranip birlikte olsaydiniz bu adamla. Neyin aglamasi bu simdi?
Birlikte olmadim hanimefendi olmayi da dusunmedim hic ama mutsuzum..yani mutsuxum iste..ciktim gezdim bugun yemek yedim daha iyiyim.unutacagim yaoacak bi sey yok..hayatima bakacagim.
Robot degiliz uzulme deyince uzulmeyelim.mantiksiz deyip gidebilelim..insanim..duygularim var ha deyince gecmiyor..icimde buyutmektense burada paylastim..adamla beraber olmadim olmayacagim ama uzuluyorum napayim yani

Hicbir beklentim yok..yoktu..yani yapmadim zaten ben kabul etmedim..ama biliyorum ki o kadin arkamdan onun bana ilgisini de bildigi icin onu dolduruyor..beni kotuluyor..ve mutlular..bu beni uzuyo ben yenidrn adapte olamiyorum hayata..bu aksam.disari cikacaktik iptal ettim mesela..kimsryi gormek hicbisi yapmak istemiyorum.mutsuzum ya cok
Mutlu olsalar bile uzun sürmez adamın niyeti belli zaten kızı kullanıp bırakacak.Ne mutluluğundan bahsediyorsun.Lütfen kendine gel.Bu kadar değersizleştirme kendini yazık.Şerefsizin en önde gideni başka bir açıklaması yok.Boşanacak olan adam şimdiye kadar boşanırdı.Kendini kandırma.He birşey daha: Boşanıp evlense bile kesinlikle mutlu olamazsın onunla.KAFANDAN ÇIKAR O PİSLİĞİ

Normalleştirmeyin artık evli adamlarla ilişki yaşamayı.Kurtuldum diye seviniceğiniz yerde başkasıyla mutlu diye hayıflanıyorsunuz. Pess !!

Valla destani siz yazmişsıniz maşallah 3 ünüz:KK14:Yine söylüyorum senin hirçinligin adamin sana aşik olmamasi eger aşik edebilseydin kendine ne evli olmasi durdururdu seni nede başka bisey.kilifina uydurur kaliteli kaliteli yüksek nevkilerde devam ederdin hayatina.adamda senden kurtulmuş aslinda bi bakima..:110: öyle kızışmışsinki saracak yer ariyorsun kariyer basamaklarin yerle bir oldu diye.aşıkmış mış mış...aşkın adini iyice iki paralik ettiniz.

Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..

Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Bırakın o adamin esinin hakkina giren siz olmayin. Ayrica nereye kadar mutlu olabilirler ki? Ilk baslarda mutlulardir diyelim ki. Iliski ilerlediginde adamin karisi mutlaka ya suphelenir ya da ogrenir. Bosanma ve tazmit+nafaka korkusiyla adam karisini ikna eder, bosanmaktan vazgecirir. Sizin arkadasiniz da tıpış tıpış gider.olacak olanlar bunlar. Evli bi adam mutlu olsa ne mutlu olmasa ne. Ayrica karakteri de ortada. "Sen olmasan da ben zaten baskasiyla yine aldatirim karımı" havasinda. Bu kadar basit, bu kadar aşağilik bi insan. Adam "imkansız" sınırları icinde oldugundan size hayatinizin aşkı gibi geliyo bence. Siz en dogrusunu yaptiniz. Vicdan rahatligi gibisi var mi??

zaten hiç şaşmıyor.

karımı sevmiyorum. cinsellik bitti. ama ayrılamıyorum vsvsvsvs

bizim kızlar da paso yiyor aynı yalanları.

bi adam da çıksın desin ki valla ben karımı da götürüyorum ama canım sıkıldı, yenilik istiyorum diye. helal olsun diycem.
ben duydum canısı , bu modeli de çıktı :KK70:

Back
X