Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Doğtaştan mobilya almayın

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aytul33

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
5
0
6
Muğla
Arkadaşlar doğtaştan 3. ayda fantastik oturma grubu aldım üzerinde gömme düğmeler var ve sürekli kopuyor. 4 aydır evime sürekli servis gelip düğme dikiyor. Tüketici mahkemesine sordum durumu ve 1 yıl içinde 4 defa servis gören ürünü değiştirme veya iade hakkım varmış. Doğtaş yetkilileri ile görüşüyorum bana koltukların kul yapısı olduğunu ve bu tarz şeylerin normal olduğunu söylediler. Servislerinden kağıt istiyorum vermiyor. Şimdi evime gelen servis sayısı 2 olarak görünüyor. Tam bir sahtekarlar. Tüketici mahkemesi ile görüştüm savcılıktan telefon kayıtlarını çıkarttıracağım. Hatta gelen servis bile marmarise her geldiğimizde buraya uğruyoruz diyordu şimdi nasıl oldu da servsis sayısı 2 ye düştü anlamadım. Siz siz olun bu firmadan birşey almadan önce yazdıklarımı iyice düşünün. Bir ürün aldığınızda önemli olan satış sonrası hizmet ve dürüstlük ben doğtaş mobilya konusunda gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. 2 tane 3lü koltuğa 2400 tl para ödedim sırf kaliteli bir firmadan ürün alayım diye ama yanılmışım umarım sizde yanıulmazsınız.

hadi yaa,biz de evin bütün eşyalarını doğtaştan aldık,1 yıl oldu şimdilik bi problem görmedik ama demekki hepsi bir olmuyor

Birazda şans işi ben mobilyaları kaliteli değil demiyorum ama olaki sorunlu bir modelle karşılaştınız işte o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bana gömleğin düğmeleride kopuyor yok bu kul yapısı gibi saçma sapan cevaplar verdiler. Böyle ciddiyetsiz bir yaklaşım olabilir mi? Birde en çok zoruma giden eve gelen servis sayısını düşük göstermeleri. Böyle büyük bir firma bu kadar ucuz yollara başvurmamalı.

canım bende yatak almıştım altı kırıldı 4 ay once gelip fotolarını cektıler bırdahakı gelıslerınde guzeltecegız dedıler ama bır daha arayan soran yok ayne bır daha bır sey almam.ucuz olsa bari:2:

Aynen canım. Gelen servisler zaten kendi adamları firma ne derse o yönde rapor hazırlıyorlar objektif değiller. Bir firmanın kalitesi satış sonrası verdiği hizmetle belli olur. O yüzden diğer arkadaşlara tavsiyem aman dış görünüşe aldanmayın. Fahiş fiyatlara ürün satarlar. Ürünü alrken kral muamelesi görürsün. Sorunla karşılaşıp hakkını da aradınmı 3. sınıf insan yerine koyarlar.

sen fırmayı yıne çağırıp servıs kâğıdını alabılırsın bence.cunku servıs kâğıdının bır kopyasını sana vermelerı gerekır diye bılıyorum

Biz de Doğtaş'tan almayı düşünüyoruz. Ama hangi markaya baksam hem çok memnun olan var hem de hiç memnun olmayan. Biraz da satan bayii ile mi alakalı acaba? Doğtaş, Enza ve Mudo en çok beğendiklerim ama bu tip olayları okumak stresime stres katıyor :18:

Aldığınız bayi ile alakalı değil malesef bayi sadece servis için aracı konumunda. Dediğin doğru her markada memnun olanda var olmayanda ama olaki doğtaştan mobilya alırsanda problemlerle karşılaşırsan ürünü değiştirmek için mahkemeye başvurman gerekiyor. Mesela vatandan bir ekran kartı aldık problem çıktı servis hemen değişelim isterseniz biraz fark verip bir üst modelini alabilirsiniz dedi. Vurgulamak istediğim konu bu ben bu firmaya hertürlü güvenirim bilirim ki bir problemle karşılaşırsam bahane değil çözüm üretecekler.

Evlenirken mobilyami dogtastan almistim 3-4 yilda eskidiler resmen kalitesiz ciktilar heleki tasincaksaniz kirada oturuyorsaniz asla dogtasa yaklasmayin. Diger markalar urunlerini belirli ucret karsiligi sokup tasiyip takiyorlar kendi servisleri garantili sokup takmis oluyorlar dogtasta yapiyor sandik oyle denmisti tasinirken aradik gittik oyle bir hizmetleri yokmus ama tanidik nakliye sirketi varmis !!!! Nakliyeci ben ayarlayamiyorum sanki burda maksat mobilyanin kendi servisi soksun taksin garantili esya zarar gormesin... cocuklarin yatak odalarini cilege sokturup taktirdik... kisacasi dogtas hem kalite hemde servis yonunden berbat cikti simdi yemek odami yeniledim koltuk takimi ariyorum. 5.5 yillikken salon takimi degistirmeme neden olan dogtasa saygilar bidaha kapisindan gecmem

bizde yemek masası aldık sandalye rengi farklı geldi masa hatalı geldi..hiç ilgilenme yok arıyoruz 24 saat içinde dönüş yapılacak deniliyor ama biz aramazsak kimse aramıyor her seferinde biz aradık yetkililere ilettik 24 saat içinde dönüş yapılacak denilip geçiştiriliyor kaç ay oldu hala hatalı ürün evimizde duruyor kullanmıyoruz..bir daha asla almam satış sonrası çok kötü

Son düzenleme:
Düğmeleri neyle dikiyorlar çok merak ettim...
Kopmayan ipler var onlarla dikilse hemen kopmaz bence...
Doğtaşta çok iyi bir marka. mobilya alırken pek ıvır zıvırı olmaması da gerekli bence bu tür sorunlarla karşılaşılıyo
r..

bizde yemek masası aldık sandalye rengi farklı geldi masa hatalı geldi..hiç ilgilenme yok arıyoruz 24 saat içinde dönüş yapılacak deniliyor ama biz aramazsak kimse aramıyor her seferinde biz aradık yetkililere ilettik 24 saat içinde dönüş yapılacak denilip geçiştiriliyor kaç ay oldu hala hatalı ürün evimizde duruyor kullanmıyoruz..bir daha asla almam satış sonrası çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…