Arkadaşlar doğtaştan 3. ayda fantastik oturma grubu aldım üzerinde gömme düğmeler var ve sürekli kopuyor. 4 aydır evime sürekli servis gelip düğme dikiyor. Tüketici mahkemesine sordum durumu ve 1 yıl içinde 4 defa servis gören ürünü değiştirme veya iade hakkım varmış. Doğtaş yetkilileri ile görüşüyorum bana koltukların kul yapısı olduğunu ve bu tarz şeylerin normal olduğunu söylediler. Servislerinden kağıt istiyorum vermiyor. Şimdi evime gelen servis sayısı 2 olarak görünüyor. Tam bir sahtekarlar. Tüketici mahkemesi ile görüştüm savcılıktan telefon kayıtlarını çıkarttıracağım. Hatta gelen servis bile marmarise her geldiğimizde buraya uğruyoruz diyordu şimdi nasıl oldu da servsis sayısı 2 ye düştü anlamadım. Siz siz olun bu firmadan birşey almadan önce yazdıklarımı iyice düşünün. Bir ürün aldığınızda önemli olan satış sonrası hizmet ve dürüstlük ben doğtaş mobilya konusunda gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. 2 tane 3lü koltuğa 2400 tl para ödedim sırf kaliteli bir firmadan ürün alayım diye ama yanılmışım umarım sizde yanıulmazsınız.