Doğudaki ASKERlerimize erken terhis teklifi (hadi inş.)!

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Arkadaşlar bugün okudugum bu önemli haberi nereye yazacaqımı bilemedim ve bu konuyu buraya açtım.

CHP yalova milletvekili Muharrem ince,batıda askerlik yapan er ve erbaşların haftasonlarını izinli geçirebildikleri halde doğuda askerlik yapanların güvenlik gerekçesiyle bu haktan mahrum olduğunu söyledi.Muharrem ince izin magduriyetinin giderilmesi için kanun teklifi verdi.Teklif,güvenlik sıkı yönetim ve OHAL gerekçesiyle hafta sonu izinini kullanamayan askerlerin izinlerinin ayda üç gün olarak hesaplanması ve bu sürenin muvazzaflık hizmetinden sayılmasını öngörüyor.CHP'li vekilin bu teklifi bu durumdaki erbaş ve erkere erken terhis hakkı getiriyor.

Teklif yasalaşırsa birçok er erken terhis olacak.turkbayragi

eger kabul edilirsee artık söylerler hanqi iller olucaqını kızlarr. hadi dua edinde kabul edilsin..

benim sevgilimde büyük ihtimalle doguya düşcekkk ki inş. düşmezz :( düşse bile en azından erken terhis olur off off.. dua edelim ..

olsa ıyı olacak kesınlıkle.. hatta adıl bır ortam olur da denılebılır... cunku carsı denen bırsey yok gıttıklerınden gelene kadar hıc ızın yok.. ama olur mu olmaz mı orası sankı bıraz uzun ıs..

bızım bıtıyor hayırlısıyla az kaldı, ama gerıde kalanlara nasıp olur ınsallah..

bizimkileri etkileyeceğini sanmıyorum ama bu olması gereken bişey hemen çıksada bizimkileride etkilese bianda geliverseler olmayacak biişi ama napalım bir ümit belki...:gitme:

bizim dogu dedıgımz yerler baska askerlıkte dogu denılen yerler başka kızlar..

mesela benim kardeşim Agrı'da ama orası dogu sayılmıyor sadece Patnos ılcesı dogu sayılıyor..

Erzurum ,Erzincan buralar da Doğu diye geçmiyor,

onlar doğu'yu teroristlerın buluundugu bolgelre dıyorlar snaırım ..

Hakkari,Sırnak ,Tunceli vss..

bi bu haberi takip ediyorum nolcak diye..
bi de,
uzun dönem,kısa dönem askerlik 'tek tip' askerlik olacak ve 12 ay olacak deniliyodu bi süredir..
meclisteymiş,görüşülüyomuş bu konuda..
denk gelirseniz bu haberlere,yazın buraya olur mu arkadaşlar..

Son düzenleme:
benim askerim aydında ama işallah doğudaki askerler için böle bişi olur dua ediyorum bide biran önce askerlik kısalsada hepimiz çabucak kavuşsakk of:Saruboceq:

bi bu haberi takip ediyorum nolcak diye..
bi de,
uzun dönem,kısa dönem askerlik 'tek tip' askerlik olacak ve 12 ay olacak deniliyodu bi süredir..
meclisteymiş,görüşülüyomuş bu konuda..
denk gelirseniz bu haberlere,yazın buraya olur mu arkadaşlar..

İnş. canımmmm denk gelirsem paylaşırımmm tekrar..

Back
X