dogum???? aciil

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Ablalar ben bugün annemin dükkanına gittim gittiğimde annemin müşterileri aaa senin doguma az kalmış karnin inmis niye geziyosun hala sen buralarda dedi banada bi an korku sardi sezeryana hayır dedim normal yapmak için şimdide korku sardi sizce inmis mi daha varmi bu arada 36 haftaligim..??

Eklentiler

• 20160728_172318.webp
    20160728_172318.webp
    7 KB · Görüntüleme: 173
Banada doguma 1 ay kala inmis karnin denildi Ben hic anlamam :) günümden 3 gün önce doğurdum erken doğum olmadı. Hergünde yürüyüş yaptım yürümek gibi faydalı bişey yok. Allah bi avazda kurtarsın inş Zaman'ı gelince

Banada doguma 1 ay kala inmis karnin denildi Ben hic anlamam :) günümden 3 gün önce doğurdum erken doğum olmadı. Hergünde yürüyüş yaptım yürümek gibi faydalı bişey yok. Allah bi avazda kurtarsın inş Zaman'ı gelince
Amiin 1 ay kala önce inip tarihten 3 gun önce dogmasi ilginç :anneadayı::anne::halay::halay:

Amiin 1 ay kala önce inip tarihten 3 gun önce dogmasi ilginç :anneadayı::anne::halay::halay:
Ben zaten anlamam bana denilen o ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem. Koca karı söylemleri bunlar benim için :))
Tavsiyem herkesin dediğine kulak asmayın bilen bilmeyen bilmiş gibi konuşur. Bana denilen gibi olur :)))

Sen takılma onlara vakti gelince olur.. Bende yaşına takildim bu arada gerçekten 16 yasında mısın?? Konuyla alakasız ama

Hic anlamiyorum ya bende banada hep oyle dediler ama genel olarak benim karnım hep şekil olarak böyle oluyor

Dedikleri tutsa şu an bimpoliklinikte ebe olurlardı.

İnsanların sözünden çok etkilenmeyin çünkü doğum süreci uzun.. Niye doğmadı diyr strese girersiniz.

Ayrıca normal doğum için hareket şart.. Bunu bile yanlış söylenişler, bebek gelecekse git yat demek yerine kalk yürü demelilerdi. Yani dediklerine öok takılmayın:)

Dedikleri tutsa şu an bimpoliklinikte ebe olurlardı.

İnsanların sözünden çok etkilenmeyin çünkü doğum süreci uzun.. Niye doğmadı diyr strese girersiniz.

Ayrıca normal doğum için hareket şart.. Bunu bile yanlış söylenişler, bebek gelecekse git yat demek yerine kalk yürü demelilerdi. Yani dediklerine öok takılmayın:)
Aynen ya normalde yürüyüş yap felen demeleri gerek ama daha dogmadigina goreee:D

Back
X