doğum ağrısına jel

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
yurt dışında olduğunu biliyordum ama türkiyede geldi.
normal doğum için jel sürülüyo,yırtık olmamasını dolayısıyla dikiş yok,ağrı zaten kesiyo,süper bir şey,ayrıca epiduralin iğnesinden korkan için muhteşem kızlar,ÇOK ŞANSLIYIZ.
kullanan varmı???????

ben de çok merak ediyorum o jeli.
dr a sorucam bir dahaki kontrolde,eğer sıcak bakarsa deneyebiliriz,kesiksiz atlatabileceksem bu fırsatı değerlendirmek isterim.
ama dr.ların forumunda okudum,üç kağıt bunlar saçmalık fln yazmış bir çoğu...
ya çok yeniliklere kapalılar ya da cidden faydasız,aklım da karışmadı değil.
netten baktm jelin fiyatı da 210 gbi bie şeydi sanırım

benim drye ilaç mümessiri getirmiş ama yanlış hatırlamıyosam daha fazla idi fiyatı bende drye soracam

canım bencede insanlar yeniliklere kapalı bence araştırın üzerine gidin insanlar araştırmaktan öğrenmekten korkar olmuş nedense.
ayrıca doktorların kesmeye neden bukadar meraklı olduğunuda anlamış değilim yurt dışında doğumlarda kesi falan açmıyorlar eğer yırtılırsa dikiyorlar ve yırtık kesiden daha çabul iyileşiyor ben doktoruma çok rica ettim kesmeyin dedim sağolsun kesmedi çok şükür yırtığım da olmadı sadece ufak sıyrıklarım olmuş onları dikti doktorum ama ben neyi dikti neresi sıyrılmış okadar baktım göremedim eğer kesseydi boşuna kesmiş olacaktı
neyse konunun özeti kolay doğurmak için elinizden geleni yapın doğumun acısını değil tadını çıkarın ben hipnozla doğal doğum yaptım çok rahattı doğumun umarın sizinde bebeişleriniz kolayca doğar

benim drye ilaç mümessiri getirmiş ama yanlış hatırlamıyosam daha fazla idi fiyatı bende drye soracam

şimdi baktım:dianatal jel,216 tl ymiş,nette satışı var

canım bencede insanlar yeniliklere kapalı bence araştırın üzerine gidin insanlar araştırmaktan öğrenmekten korkar olmuş nedense.
ayrıca doktorların kesmeye neden bukadar meraklı olduğunuda anlamış değilim yurt dışında doğumlarda kesi falan açmıyorlar eğer yırtılırsa dikiyorlar ve yırtık kesiden daha çabul iyileşiyor ben doktoruma çok rica ettim kesmeyin dedim sağolsun kesmedi çok şükür yırtığım da olmadı sadece ufak sıyrıklarım olmuş onları dikti doktorum ama ben neyi dikti neresi sıyrılmış okadar baktım göremedim eğer kesseydi boşuna kesmiş olacaktı
neyse konunun özeti kolay doğurmak için elinizden geleni yapın doğumun acısını değil tadını çıkarın ben hipnozla doğal doğum yaptım çok rahattı doğumun umarın sizinde bebeişleriniz kolayca doğar

evet malesef ön yargı da var,o yüzden bende boşvermeyip araştırmaya devam ediyorum,snçta böyle bi imkanımız varsa niye değerlendirmeyelim ki..
benm annemin de hiç dikişi yok,2 tane normal doğum yapmasına rağmen..
zaten esniyo fln dio.
umarım biz de senin kadar güzel bi doğum yaparız,ben de doğumumu güzel hatrlamk istiorum:52:

Back
X