• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar eşim göreve gitti 3 hafta yok hamileyim 29 haftalik annem tek kalmayalım diye geldi sağolsun. Doğum da da çağırmayı düşünüyorum ama söyle bi sorunum var. 6 yaşında kızım var doğumdan sonra annemin çok yardımı olur yemek konularında falan da öyle tabi. Aramız da normalde çok iyidir. Yanlız ben temizlik ve düzen seven bir insanım özellikle evde bebek varken. Annnem yemek yaparken aşırı dağıtır öyle yapar. Temizlik sevmez yapmaz yapsada düzgün yapmaz uğraşamaz. Bu aklıma çok takılıyo. Evim küçük azcik toplamasam yapmasam bide giriş kat pislik götürüyo annem bu konu da yardımcı olmaz olsa bile inanın temiz olmaz. Sizce ne yapmalıyım sadece bu temizlik konusu aklıma takılıyor:) 6 yaşında kızım olmasa çağırmam annemi çok rahat idare ederim. Temizlikçi tutayım hafta da bi diyorum ama sağolsun annem 2 günde mutfağı kullanılamaz hale getiriyo :D
Her sey her zaman istediginiz gibi olmaz. Yardimi dokunacaksa temizligi de gormezden geleceksiniz. Onceliginiz baska seyler su anda.

Valla annenizi beğenmiyorsanız kendiniz yapacaksınız her şeyi sağolsun gelip yardım ediyor kadın yaptıkları gözünüze batarsa çok ayıp edersiniz ben sizin anneniz olsam hayatta gelmem yardıma 🫠

Sezaryenden sonra 5. Gün ev islerini yapmaya baslamistim. Siz de yapabilirsiniz insallah.

Valla annenizi beğenmiyorsanız kendiniz yapacaksınız her şeyi sağolsun gelip yardım ediyor kadın yaptıkları gözünüze batarsa çok ayıp edersiniz ben sizin anneniz olsam hayatta gelmem yardıma 🫠
Öyle bi konuşmuşsunuz ki anneme kötü bir laf ediyorum. Rahatsız olsamda asla belli etmem annemi kırmam. Ben sadece soru sordum yani

Biraz relax olun sizde takılmayın bu kadar. Tuvalet temiz olsa yeterli ilk zamanlar için. Mutfak işi de olduğu kadar yapılır.
Annenizin kızınızla ilgilenmesi bile büyük nimet bu arada. İyi olduğunuzda kendiniz yeniden düzen kurarsınız.

Biraz relax olun sizde takılmayın bu kadar. Tuvalet temiz olsa yeterli ilk zamanlar için. Mutfak işi de olduğu kadar yapılır.
Annenizin kızınızla ilgilenmesi bile büyük nimet bu arada. İyi olduğunuzda kendiniz yeniden düzen kurarsınız.
Haklisiniz :) ya ben doğumdan sonra ilk 2 3 hafta ilk kızım da öyle oldu çok çekilmez oluyorum huyumu biliyorum anneme de dedim gelme diye kalp kırarım istemeden falan diye inatla gelmek istedi:)

Derdine yasin dagitalim mi desem, az ye de uşak tut mu desem bilemedim. Hem karnim doysun hem pastam dursun durumu da oluyor bu. Şaka gibisiniz cidden. Begenmiyorsaniz cagirmayin, anneniz cok mu merakli size hizmet etmeye sanki. Annenizi cagirmayin tek basiniza daha temiz tutarsiniz kesin aferin size. Duzene temizlige bu kadar kafayi takan birine soylenecek cok bir sey yok zaten

Benim de doğumdan sonra annem geldi
Annemin de canı sağolsun sağlı sorunları nedeni ile çok düzen kuramadi evimde
Ben hiç takmadım gidince tekrar düzenledim mutfağa girmedjm sadece anne bugün ne var diye o da:))
İmkaniz varsa temizlige gelinsin kafanız rahat olur

Benim de doğumdan sonra annem geldi
Annemin de canı sağolsun sağlı sorunları nedeni ile çok düzen kuramadi evimde
Ben hiç takmadım gidince tekrar düzenledim mutfağa girmedjm sadece anne bugün ne var diye o da:))
İmkaniz varsa temizlige gelinsin kafanız rahat olur
Aynen öyle:) teşekkür ederim yorumunuz icin

Derdine yasin dagitalim mi desem, az ye de uşak tut mu desem bilemedim. Hem karnim doysun hem pastam dursun durumu da oluyor bu. Şaka gibisiniz cidden. Begenmiyorsaniz cagirmayin, anneniz cok mu merakli size hizmet etmeye sanki. Annenizi cagirmayin tek basiniza daha temiz tutarsiniz kesin aferin size. Duzene temizlige bu kadar kafayi takan birine soylenecek cok bir sey yok zaten
Doğru konusurmusunuz. Ben anneme kötü bir şey demiyorum annem kadin tutmami istemiyo gerek yok diye kendide yapamaz banada yaptirmiyo yaptirmazda ne yapabilirim diye sordum. Kafaya taktığım yok . Anneme de gelme yorulma dedim ben . Kendisi ısrar ediyor. Bidaha bana yorum yapmazsaniz sevinirim.

Sizin gibi agresif yaklaşımlı iletişimi zayıf bir insana söylenecek çok şey yok asıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X