Doğum başladı 😟

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar bugün 38 haftalık oldum
Muayene diye gittiğim hastanede doktorum alttan muayene etti 4 cm açıklık var dedi eldivenine de nişanım geldi 😣😣 öğlen 12 de muayene etti üzerinden 6 saat geçti hala tık yok ara ara bel ağrısı oluyor ve kanama var ama sadece peçeteye geliyor yani akmıyor devamlı . Doktor yatış yapalım suni verelim dedi kabul etmedim sancım gelince gelirim dedim doğru mu yaptım acaba bilmiyorum. 1 saate kadar giderim tekrar hastaneye . Ne yapmalıyım sizce suni verirse kabul etsem mi yoksa kendi sancımı beklesem bi zararı olurmu

Ben normal doğum yapamadım sezeryan oldum...açıklığınız varmış ben olsam eve dönmezdim...
Suniden korktum kendi sancım gelsin dedim ama gala tık yok

Canim hic bi bilgim yok sezeryan oldum ben umarim bilen yazar Allah yardimciniz olsun bebegin ve senin🤲

Konuyu aktif tutalım bilen gorsun yazsin.

Bende sezeryan oldum maşallah acikliginiz da var bilgim yok ama sağlıkla kavuşun bebeğinize demeye geldim rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah 💋

Allah razı olsun kızlar sancımın olmaması korkutuyor 🤧🤧🤧

Sıcak duş alın mümkünse bol yürüyüş yapın evde dolanin yani Biraz daha bekleyin gelmezse tekrar gidin bu süre zarfında bebek strese girip dışkısını yemesin
1 saate eşim gelecek onu bekliyorum bende bu arada da hurma yiyorum bol bol 😖

haklısınız biraz daha hareket edin merdiven falan mı inip çıksanız. Tavsiye verdiler mi sancı gelmesi için?
Yürü dedi doktorum baya yürüdüm hastaneden eve yürüyerek geldim 15 20 dakka yol

Canım stres yapma ben suyum gelince gittim iki cm açıklık vardı suni sancı aldım birkaç saat içinde doğurdum korkma suni sancı da ölüm değil eşin gelince tekrar git dört cm açıklıkla seni nasıl eve gönderdiler onu da anlayamadım hayırlı doğumlar olsun inşallah 💜

Back
X