• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum başlangıcı olabilir mi ?

harf123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
35+3 haftalık gebeyim bugün özellikle sağ bacağımda ve kasığımda çok ağrı var solda da var ama sağ kadar değil birde bel ağrısı var ilk gebeliğim endişelenmeli miyim bilmiyorum bacağımı atmaya çalıştım solu atabiliyorum ama sağı atamıyorum doğum mu yakın anlamadım

bu bacak atma işi hikaye. ben doğum yaptığım günün sabahı iki bacağımı da atabiliyordum 😂 doğum sancısını anlatsınız. belden girip kasıklara doğru ilerler. karnınız belirli aralıklarla kasılıp gevser. emin olun doğum sancısı baska bir seyle karıştırılabilecek bir sey değil.

eğer bebeğinizin hareketlerini güçlü hissediyorsanız ve yularıda bahsettikleriö yoksa endişe etmeyin

35+3 haftalık gebeyim bugün özellikle sağ bacağımda ve kasığımda çok ağrı var solda da var ama sağ kadar değil birde bel ağrısı var ilk gebeliğim endişelenmeli miyim bilmiyorum bacağımı atmaya çalıştım solu atabiliyorum ama sağı atamıyorum doğum mu yakın anlamadım
Çok normal

Gebelikte kasık ağrısı olabiliyor, çok şiddetliyse bir doktora görünün yarın yada kadın doğum acili varsa gece de gidebilirsiniz.

Back
X