Doğum başlatma

Carla1356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
512
233
33
Kızlar 37+3 teyim bebeğin doğum kanalına girmesi için neler yapabilirim. Hurma yemeye başladim bugünden itibaren doğum kolaylassin diye. Bilgilerinizi paylaşır mısınız

Bol bol yürüyüş yapabilirsin, ama en iyisi temizlik yavs yavaş çök kalk, yerleri sil ileri geri hareket iyi geliyor, bazi bitkisel çaylar da iyi geliyor da hangileri unutmuşum tavsiye gelir zaten, hurma da oldukça iyi arttırarak tüketmeye devam edersin, şimdiden saglicakla kolay doğumlar inşallah, rbabim sağ salim kavustursun ❣️

Bol bol yürüyüş yapabilirsin, ama en iyisi temizlik yavs yavaş çök kalk, yerleri sil ileri geri hareket iyi geliyor, bazi bitkisel çaylar da iyi geliyor da hangileri unutmuşum tavsiye gelir zaten, hurma da oldukça iyi arttırarak tüketmeye devam edersin, şimdiden saglicakla kolay doğumlar inşallah, rbabim sağ salim kavustursun ❣️
Teşekkür ederim ev işlerini ben tek yapıyorum zaten umarım faydasını görürüm.

Teşekkür ederim ev işlerini ben tek yapıyorum zaten umarım faydasını görürüm.
Emin ol görürsün özellikle diz çöküp elinle yerleri sil ileri geri o duruş doğum için çok faydalı zaten , Allah kolaylıkla kavuştursun.

Kızlar 37+3 teyim bebeğin doğum kanalına girmesi için neler yapabilirim. Hurma yemeye başladim bugünden itibaren doğum kolaylassin diye. Bilgilerinizi paylaşır mısınız
Bebeğin kanala girmesi rahim ağzının açılıp o kısma girmesi mi demek acaba?

Back
X