Doğuma Hazırlık Doğum Belirtileri Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cerenek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
1
0
1
31
Kızlar Merhaba

38+1 günlük hamileyim. Vajina ağrısından yürüyemiyorum bile ayaktayken iki büklüm oluyorum. Sanki oğlum çıkacakmış hissi var. Bu gibi ağrıları ve ya sancıları yaşayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

doktorunuzla görüştünüz mü? acil olarak bir hastaneye gidin kontrol edilsin

Bana daha çok bebek yerleşmeye çalışıyor gibi geldi. Hani bazılarının bebeği yerleşir ve karın bir tık aşağı iner ama bu ağrı doğum ağrısı değil yerim dar ağrısına benziyo ama elbette doktor bilir

Vajina ağrısı bebek kanala yerleşirken baskı yaparken oluyordu sanki. Yan yan merdiven inip çıkın açılmayı hızlandırır

Dogumun bir hafta içinde olacagi belirtisi ayaga kalkinca ve yapsanda bitmek bilmeyen idrar yapma isteği.sonrasinda az bir kanli akıntı.sonra tum hafta ishal oluyorsun.ishalin sonuna dogru ikinma isteği sonra hafif adet agrisi ile gaz agrisina benzeyen bir agri ile wc ye yine ishal olarak gidiyorsun ikinma hissi ile zaten kalan nisan geliyor sonra dogum basliyor.agri da artarak devam ediyor.kimisinde kabiz olarakmis.bazen kisiden kisiye değişiyor.belki yatarken belinize ince yastik koyup bacaklarinizi duvara dayayinca belki bir süre baskı azalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…