Kızlar merhaba. Bizim ufaklik 2 hafta önden gittiği için ultrason ölçümlerine göre 35+3 haftalık hamileyim. Yani son viraja girmiş bulunuyorum. Özellikle tecrübeli annelere doğum belirtilerini sormak istiyorum. Özellikle şu su gelmesi olayı beni çok ikilemde bırakıyor çünkü kendini bildi bileli akıntı problemi olan bi insanım yani belli araliklarla camasirim hep ıslanır. Suyum gelirse aradaki farkı anlayamayacağım gibi geliyor. Onun dışında bir kaç haftadır sol bacagimla vajina girişinin birleştiği yer aşırı ağrıyor özellikle yatakta soldan sağa donerken bacağımı elimle desteklemeden atamıyorum. Çatı denilen kemikle bi ilgisi var mı bilemedim. Bunların yanında normal doğum ne tür ön belirtiler verir paylaşırsanız çok sevinirim
Popodan bacağa inen ağrı sağ bacagimda oluyor. Bu tarif ettiğim tam bacak içi. Normalde agrimiyor ama bacağımı yana hareket ettirmem gerektiginde baya inletiyor beni. Kalsiyum,magnezyum hepsi iyi çıktı tahlillerde ama ne bu ağrılar geçiyor ne kramplar. Çok sıkıntı valla.Akintiyla suyu emin olun ayirt edersiniz. Akinti tuvalette silinirken sumuksudur, su ise bildiginiz su ve durmadan akar.
Bahsettiginiz agri ayni zamanda poponuzdan asagi bacaginizin arkasindan iniyor mu? Yoksa sadece kalca civarinda mi kaliyor?
(Dogum belirtisi degil bunlar, kalsiyum eksikligi belirtisi ortopedik sorunlar yani)
Kimisinde sızıntı gibi akiyormus benim korkum öyle olması ve anlamamam. Umarım benimde öyle olur ve rahat geçerSu gelmesiyle akıntı çok farklı, ben işedim sanmıştım
Gece uyumadan önce kasıklarımda ve belimde regl ağrısı gibi bir ağrı hissetmeye başladım 1 saat kadar sürdü geçti, gecenin üçünde kalkıp banyo temizledim uyku tutmadı (doğum öncesi saçma temizlik olayına bende katıldım evet)
Daha sonra 2 saat kadar uyumayı başardım ve suyumun gelmesiyle uyandım. Ayağa kalkınca bile akmaya devam etmişti, emin olun anlarsınız
Bu arada benim suyum olması gerekenden fazlaydı, güya sızıntı şeklinde gelmiş çünkü doğumhanede tekrar patlatma gereği duydularKimisinde sızıntı gibi akiyormus benim korkum öyle olması ve anlamamam. Umarım benimde öyle olur ve rahat geçerkaçıncı haftada geldi sizinki?
Popodan bacağa inen ağrı sağ bacagimda oluyor. Bu tarif ettiğim tam bacak içi. Normalde agrimiyor ama bacağımı yana hareket ettirmem gerektiginde baya inletiyor beni. Kalsiyum,magnezyum hepsi iyi çıktı tahlillerde ama ne bu ağrılar geçiyor ne kramplar. Çok sıkıntı valla.
Bende goruneyim geçmezse teşekkürlerPopodan inen siyatik agrisi. Her ikisi icinde dogum sonrasi ortopedi doktoruna gorunmelisiniz.
Ben her iki agriyi da yasadim halen yasiyorum, 40 randevum gecsin ortopediye görüneceğim, muhtemelen kemik erimesi oldugunu soylediler simdiye kadar gordugum doktorlar ama ben 2 cocuk ayni anda emziriyorum, toplamda 2 senedir emzirme var hayatimda. Belki sizdeki farkli bir problemdir.
Ama dogum belirtisi degil bunlar.
Bende goruneyim geçmezse teşekkürler
benim doğumdan 4-5 gün önce baya doğum sancım başlamıştı, evde hastayım diye yatmıştım, makatıma baskı hissetmiştim, akşam olduğunda baya 5 dkda 1 e düşen sancım vardı, doktora gitti doğum başlamıştı, 3,5 cm açıklığım vardı ama 35+4 tüm o zaman, doktorum düzenli ilaçla doğumu öteledi ve ciğer geliştiren iğne oldum 2 doz... 36+0 da suyum geldi, su akıntıdan çok farklı, anlarsınız muhakkak, idrar sanabilirsiniz en fazla.. suyum geldi ama sancım gelmedi, 24 saatten fazla sancı bekledik su gelmeye başladıktan sonra.. 36+1 de normal doğumla aldım kızımı kucağıma.Kızlar merhaba. Bizim ufaklik 2 hafta önden gittiği için ultrason ölçümlerine göre 35+3 haftalık hamileyim. Yani son viraja girmiş bulunuyorum. Özellikle tecrübeli annelere doğum belirtilerini sormak istiyorum. Özellikle şu su gelmesi olayı beni çok ikilemde bırakıyor çünkü kendini bildi bileli akıntı problemi olan bi insanım yani belli araliklarla camasirim hep ıslanır. Suyum gelirse aradaki farkı anlayamayacağım gibi geliyor. Onun dışında bir kaç haftadır sol bacagimla vajina girişinin birleştiği yer aşırı ağrıyor özellikle yatakta soldan sağa donerken bacağımı elimle desteklemeden atamıyorum. Çatı denilen kemikle bi ilgisi var mı bilemedim. Bunların yanında normal doğum ne tür ön belirtiler verir paylaşırsanız çok sevinirim
Ben temizlik değil tatlı yapmıştımSu gelmesiyle akıntı çok farklı, ben işedim sanmıştım
Gece uyumadan önce kasıklarımda ve belimde regl ağrısı gibi bir ağrı hissetmeye başladım 1 saat kadar sürdü geçti, gecenin üçünde kalkıp banyo temizledim uyku tutmadı (doğum öncesi saçma temizlik olayına bende katıldım evet)
Daha sonra 2 saat kadar uyumayı başardım ve suyumun gelmesiyle uyandım. Ayağa kalkınca bile akmaya devam etmişti, emin olun anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?