- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey değil canim. 6 ve 7. Yolda yegenlerim var. Dogum.cantasini hep beraber hazirladik yegenlerden dolayi biraz tecrubeliyim yoksa bilmem hic.aldım aldım onlarıda çantaya koymayı unutmuşuşm canımiyiki farkettin
göğüs pedi onlarda canım :) amin aminn bitanem bol bol dua edin bizeTerliklerin yanindaki o yuvarlaklar ne merak ettim :)
Bir omceki yazdigim gitmemiş buraya ekleyeyim.
ALLAH saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende bilmem ama 6 ve 7 yegen yolda ablamlarin dogum cantalarini beraber hazirladik ordan tecrubeliyim azicik :)
Tahmin ettimde yinede anlayamamistim. Tsk cevap icin.göğüs pedi onlarda canım :) amin aminn bitanem bol bol dua edin bize![]()
Allahın izniyle herşey olur canım dicem inşallaah :)Tahmin ettimde yinede anlayamamistim. Tsk cevap icin.
InsaALLAH. sizde dua edin bizimde bebisimiz olsun.
ay canım bebnm ya onada az kaldı Allahin izniyleEksik var tabi oo minnnnnnnnikkk kiyafetlerin bezlerin icine girecek kalbi pıt pıt atan bir prenssss![]()
ay canım bebnm ya onada az kaldı Allahin izniyle
valla benm tarafımda ilşk torun olduğu için annem sağolsun duramadı bebeğimin cinsiyeti belli olmadan bazı şeyleri alınmıştı onun tarafından ben nolur nolmaz erken doğum olur bilemeyiz diye hazırlamak istedim bence sen baya ilerlemişssinde en azından çantanı hazırlıyabilirsinEy maşallah...
Bende daha tık yok.
Ne kendime bir şey aldım, ne bebeğimin eşyalarını tamamladım.
Bir tek oda takımı geldi, kokusu çıkması için 1 aydır kapaklar açık bekliyoruz.
Böyle disiplinli insanlara imreniyorum, ben anca yumurta kapıya dayanınca başlarım hazırlığa.![]()
onlar ayrı çantada hazır çok şükür :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Kendiniz icin hazırladıklarınızı göremedim , pijama , yedek kıyafet , çorap , şampuan , tarak , kullanıyorsanız ufak bir kaç makyaj malzemesi ( bir nebze de olsa iyi görünmek rahatlatıyor ) , foto da seçemedim hastanelerde var genelde ama kendinize ait olanı kullanmak isterseniz bebişe havlu ... Aklıma bunlr geldi şimdilik
amin canım benim aminnn valşla ne yalan sölim öle havlu mavlu gördüğüm zaman aklımdan geçmiyor desem yalan söylemiş olurummm :) elimde olan bişşi değil ama elimde olsa valla hazırlarımmm dünyaları alsam sanki eksik varmış gibi ilk evlat böle oluyor sanırım acemilik korku çekinge sevinç herşey birbiirne giriyorValla sanki oglan dogmadan ceyizi hzr gibi olmus:)insallh sorunsuz bir dogum olur kucaginiza alir evinize cikarsiniz
ederiz tabi canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsibnBiz olmayanlara da dua et cnm![]()