Doğuma Hazırlık doğum çantaaammmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım tek tek yaz isterrsen fotoda çok anlaşılmıyo eksikler.. Bende 32-33 haftaları bekliyorum. Daha yıkayıp utuliycem sonra hazrlicam çantamı inşllh

Canım tek tek yaz isterrsen fotoda çok anlaşılmıyo eksikler.. Bende 32-33 haftaları bekliyorum. Daha yıkayıp utuliycem sonra hazrlicam çantamı inşllh
valla canım internetten baktım ben öle hazırladım dur yazim sana bak
  • En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
  • Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
  • Zıbın (3 adet)
  • Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
  • Başlık (2 adet)
  • Patik (2 çift)
  • Çorap (3 çift)
  • Eldiven (2 çift)
  • Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
  • Bebek battaniyesi (1-2 adet)
  • Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
  • Bebek mendili (Bol miktarda)
  • Mama önlüğü (3-4 adet)
  • Kirli çamaşır torbası (1 adet)
    • zik ve koruyucu kutusu
    • Biberon (meme ucu yenidoğan boyu olmalı)
    • Pişik kremi bide ayrıca aklımda olmayan ve benm çantamda var

6. ayımda hazırladım çantamıda kafam rahat olsun inşallah eksiğim yoktur:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Allah saglikla kucağına almayı nasipetsin bebesinde sağlıkla eskitsin esyalarini senden ricam bunlari liste halinde yazar misin ben daha hiç birşey hazirlamadim senin cantanda ne va ne yok resimle pek anlamadim zahmet olmazsa ürünleri kıyafetleri kac parça olduğunu yazar misin

Allah saglikla kucağına almayı nasipetsin bebesinde sağlıkla eskitsin esyalarini senden ricam bunlari liste halinde yazar misin ben daha hiç birşey hazirlamadim senin cantanda ne va ne yok resimle pek anlamadim zahmet olmazsa ürünleri kıyafetleri kac parça olduğunu yazar misin
sağol canım benim Allah razı olsun hepimize Rabbim nasip etsin sağlıkla almayı önceki mesajlarımda yazdım bakarsan görürsün :anneadayı:

• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
  • Islak mendil (allerjik testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
  • Zıbın (3 adet)
  • Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
  • Başlık (2 adet)
  • Patik (2 çift)
  • Çorap (3 çift)
  • Eldiven (2 çift)
  • Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
  • Bebek battaniyesi (1-2 adet)
  • Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
  • Bebek mendili (Bol miktarda)
  • Mama önlüğü (3-4 adet)
  • Kirli çamaşır torbası (1 adet)
    • zik ve koruyucu kutusu
    • Biberon (meme ucu yenidoğan boyu olmalı)
    • Pişik kremi bide ayrıca aklımda olmayan ve benm çantamda var bak tekrardfan attım sana blki bulamazsın

Bu doğum çantası size ait değil ki, internette gebelikle ilgili bir sitede var bu fotoğraf. Ne gerek var Allah aşkına böyle şeylere:)) kendi çantanızı hazırlayınca koysaydınız keşke

Aynen ben de bebeklericin.net'de gordum bu fotografin aynisini.
Zaten bayanin yukledigi fotografla yazdigi listeye bakarsiniz daglar kadar fark var zaten :KK70: ne yapmaya calismis ben de anlamadim ilginc :) valla suan 16.haftami yariliyorum allahin izniyle ve tek bir çöp dahi almadim ne bebege ne de kendime :KK70: Allahin bildigini kuldan mi sakliycam ayol :KK70: hele bi cinsiyeti belli olsun bakalim da gerisi kolay üc asagi bes yukari ayni seyler zaten allah o gunu gormeyi nasip etsin insallah cumlemize..

Aynen ben de bebeklericin.net'de gordum bu fotografin aynisini.
Zaten bayanin yukledigi fotografla yazdigi listeye bakarsiniz daglar kadar fark var zaten :KK70: ne yapmaya calismis ben de anlamadim ilginc :) valla suan 16.haftami yariliyorum allahin izniyle ve tek bir çöp dahi almadim ne bebege ne de kendime :KK70: Allahin bildigini kuldan mi sakliycam ayol :KK70: hele bi cinsiyeti belli olsun bakalim da gerisi kolay üc asagi bes yukari ayni seyler zaten allah o gunu gormeyi nasip etsin insallah cumlemize..
Ben de anlam veremedim arkadasin yaptigina :)) 16. Hafta alışveriş için erken zaten canim 20. Haftada detaylı ultrasonda cinsiyeti belli olunca ya da kesinlesince yavaş yavaş alırsınız. Bir de bu dogum çantasında yazılanlar çok abartı, sezeryan dahi olsa en fazla 2 gün kalcaz. buyuk boy valizle mi gidicez doguma:))) 1 paket bebek bezi falan gereksiz bence çok ihtiyaç olursa eşim ya da ailemden biri gider alır, çölde değiliz ya canim :)) ben de yeni hazırlamaya başladım çantamı, hem ramazanda eşimi sıcakta yormayim hem de erken dogum riskim var. Rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :))

Son düzenleme:
Ey maşallah...
Bende daha tık yok.
Ne kendime bir şey aldım, ne bebeğimin eşyalarını tamamladım.
Bir tek oda takımı geldi, kokusu çıkması için 1 aydır kapaklar açık bekliyoruz.
Böyle disiplinli insanlara imreniyorum, ben anca yumurta kapıya dayanınca başlarım hazırlığa.:halay:
Aynen Cınım benim de az kaldı ama nerde bende o disiplin

Back
X